- Adım
- Ersin
- Cihazım
- Mi 9t
- Konular
- 19
Merhaba arkadasar. Biraz uğraşıp full hale getirdim. Vereceğim yolu takip etmeniz yeterli. Ekran resimlerinde ki küçük görüntü için kusura bakmayın. (yüzen pencere) oyunu otoya aldığım içi kapatmak istemedim 
Öncelikle rom yüklemeyi ve sorumluluğun size ait olduğunu bildiğinizi düşünerek başlamak isterim.
Buradan romu
Buradan updater mod apk yi
Buradan Google isntaller uygulamasını
İndiriyoruz. Kurulum adımları. Temiz kurulum tavsiye ediyorum.
1. Gerekli temizlik işlemini yapalım. Format data tavsiye ederim.
2. romu yüklüyoruz.
3. Telefonu yeniden başlatıyoruz. Kurulum işleminiz bittikten sora update apk yi değiştirmeniz gerekiyor. Önceden root exp ile siliyorduk artık izin vermiyor. Biz bunu yerine mod edilmiş updater yükleyeceğim. Fakat buna da sistem uygulama yukkeyicisi izin vermiyor. Ben de söyle bir yol denedim. Google isntaller i kurun. Ve ardından updater mod apk yi yükleyin. Telefonu yeniden başlatın. Tadını çıkarın
NOT : Konuyu kapatmayın
Öncelikle rom yüklemeyi ve sorumluluğun size ait olduğunu bildiğinizi düşünerek başlamak isterim.
Buradan romu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buradan updater mod apk yi
Buradan Google isntaller uygulamasını
İndiriyoruz. Kurulum adımları. Temiz kurulum tavsiye ediyorum.
1. Gerekli temizlik işlemini yapalım. Format data tavsiye ederim.
2. romu yüklüyoruz.
3. Telefonu yeniden başlatıyoruz. Kurulum işleminiz bittikten sora update apk yi değiştirmeniz gerekiyor. Önceden root exp ile siliyorduk artık izin vermiyor. Biz bunu yerine mod edilmiş updater yükleyeceğim. Fakat buna da sistem uygulama yukkeyicisi izin vermiyor. Ben de söyle bir yol denedim. Google isntaller i kurun. Ve ardından updater mod apk yi yükleyin. Telefonu yeniden başlatın. Tadını çıkarın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
NOT : Konuyu kapatmayın
Son düzenleme: