- Adım
- kudret
- Cihazım
- Mi 5s
- Konular
- 10
Arkadaşlar uzun zamandır status bar kısmının siyah olduğu bir tema arıyordum fakat bulamadım.
Mi note 2 dark teması isteklerime yakındı ancak durum çubuğunda aktif olan fonksiyonlar mavi renkte idi ve ona takılmıştım. Benden başka aynı konuya takılan arkadaşlar için mi note 2 dark temasının status bar kısmındaki iconları siyah beyaz olacak şekilde düzenledim ve kendim kullanmaktayım. Sizlerle paylaşmak istedim.
İcon olarak Hybrid V8 temasını,
Kilit ekran olarakta Coga v8 temasını kullandım kendi telefonumda fakat bunları portlamadım zaten tema mağazasında bulunabildiği için. İndirip kendi zevkinize göre ayarlayabilirsiz.
V. 1.0.1
Yenilikler;
-Bildirim panelinde aktif olmayan fonksiyonların etrafındaki beyaz çember kaldırıldı.
-Şarj grafiği hybrid v8 temasındaki gibi düzenlendi
Screenshotlar:
İndirme linki:
V 1.0.1 güncel
Dosyayı indirip Temalar bölümünden İçe Aktarınız.
Kullandığım yazı tipi;
Android Roboto Light
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi note 2 dark teması isteklerime yakındı ancak durum çubuğunda aktif olan fonksiyonlar mavi renkte idi ve ona takılmıştım. Benden başka aynı konuya takılan arkadaşlar için mi note 2 dark temasının status bar kısmındaki iconları siyah beyaz olacak şekilde düzenledim ve kendim kullanmaktayım. Sizlerle paylaşmak istedim.
İcon olarak Hybrid V8 temasını,
Kilit ekran olarakta Coga v8 temasını kullandım kendi telefonumda fakat bunları portlamadım zaten tema mağazasında bulunabildiği için. İndirip kendi zevkinize göre ayarlayabilirsiz.
V. 1.0.1
Yenilikler;
-Bildirim panelinde aktif olmayan fonksiyonların etrafındaki beyaz çember kaldırıldı.
-Şarj grafiği hybrid v8 temasındaki gibi düzenlendi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Screenshotlar:
İndirme linki:
V 1.0.1 güncel
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dosyayı indirip Temalar bölümünden İçe Aktarınız.
Kullandığım yazı tipi;
Android Roboto Light
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme: