- Adım
- bilal
- Cihazım
- Mİ 13 ultra
- Meslek
- ESNAF
- Konular
- 4
link yok yardim edermisinizGlobal romda çalışmaz
Tema tuş takımı Rusçaydı ve karanlık moda alındığında tema çalışmıyordu. Temaya dark mode ben ekledim.
Bunu yaparken bu rehberi kullandım
Rehber - Temaları Nightmode Uyarlama
Merhaba arkadaşlar PURE hocamdan bir kaç hafta önce aldığımız ipucu ile hem gece modunda hem gündüz modunda çalışan temalar yapmak üzere yola koyulduk. Kendisine teşekkürü borç biliriz. agit77 hocam Jiyan Dark temasını geliştirdi bende kendime özel bir tema yaptım fakat paylaşmadım. Şu sıralar...forum.miuiturkiye.net
Yapımcı: Alex Wolf Dog
Temayı bana tavsiye eden ertndrsn hocama teşekkürler
Kurulum
Kullanmak için custom rom kullanmalısınız. Global romda varsayılan temaya geri döner.
Cihaz hafızasına indirdiğiniz temayı;
Ayarlar-Temalar-Daha Fazla Görüntüle - İçe Aktar diyerek yükleyecek ve uygula deyip kullanmaya başlayabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir