Root erişimi olan bir dosya yöneticisi ile system klasörü altındaki build.prop dosyasını açın. Hatta daha da kolay bir yol olarak marketten build.prop editörü indirip açın. "persist.sys.dalvik.vm.lib=libdvm.so" satırını bulup buradaki libdvm.so yazan değeri libart.so şeklinde değiştirin. Satırın son görünümü şöyle olmalı: "persist.sys.dalvik.vm.lib=libart.so"fozdek' Alıntı:Miui romumuzu nasıl art de calıstırabılırız
çok teşekkür ederimchatin_62 pid=15152 dateline=1419666437' Alıntı:Root erişimi olan bir dosya yöneticisi ile system klasörü altındaki build.prop dosyasını açın. Hatta daha da kolay bir yol olarak marketten build.prop editörü indirip açın. "persist.sys.dalvik.vm.lib=libdvm.so" satırını bulup buradaki libdvm.so yazan değeri libart.so şeklinde değiştirin. Satırın son görünümü şöyle olmalı: "persist.sys.dalvik.vm.lib=libart.so"fozdek pid=15142 dateline=1419631116' Alıntı:Miui romumuzu nasıl art de calıstırabılırız
Bu çözümü ben en.miui.com 'da görmüştüm. Kendim denemedim. Bu işlemi yapmadan önce mutlaka yedeklerinizi alın.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Bu uzun bir konu. Google'dan geniş bilgi bulabilirsiniz.ByAli' Alıntı:ART la kullanmanın bize ne gibi faydaları olur?
hayırlısı diyelim ozaman miui de art çalışana kadar beklicez deseneproton252 pid=15172 dateline=1419679668' Alıntı:Kit kat miui üzerinde denemiştim bu yöntemi, işe yaramıyor, yabancı forumlarda çalıştığı yazsa da. Xposed art ile çalışmıyor, uıyumlu değil. Bu yöntemi uygulasanız da xposed çalışmaya ediyor. Placebo effect.