Yardım Dahili Hafıza 0 MB Sorunu

oguz37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
Arkadaşlar merhaba. Eu rom kullanıyorum. Dün stable güncellemesini twrp üzerinden direk flaşlayarak yüklemiştim temiz kurulum yapmadan ama twrp de dahili hafıza 0 mb hatası oluştu. Bundan kurtulmak için format data yapıp romu temiz kurulumla tekrar flaşlayıp kurulumu tamamlıyorum fakat telefonu kapatıp twrp ye tekrar girdiğimde yine 0 mb hatası oluşuyor. Yani kısaca romu temiz kurulumla bile kursam 0 mb hatası alıyorum ve root atamıyorum. Bi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Erdalx47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Hocam şimdi twrp 3.2.3 sürümüyle deneyeceğim. Romu kurmadan root atmak pek mantıklı gelmediği için denemedim açıkçası aklıma gelmişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

twrp den direk flaşlayacak mıyım zip dosyasını?
Evet. Direk flaş la.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam önce twrp den 4 wipe yapıp romu kuracaksın SONRA root flaşlayacaksın sonra reboot system yapacaksın

"Ayrıca romu kurduktan hemen sonra" demişim orda hocam,okumuyorsun sanırım?

Oyla:

oguz37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
Hocam önce twrp den 4 wipe yapıp romu kuracaksın SONRA root flaşlayacaksın sonra reboot system yapacaksın

"Ayrıca romu kurduktan hemen sonra" demişim orda hocam,okumuyorsun sanırım?
Romu kurmadan derken reboot system yapıp kurulum işlemini tamamlamayı kastetmiştim. Reboot system dedikten sonra da kurulum işlemi devam ettiği için öyle düşündüm. Ama orangefox ile hallettim hocam tavsiyeleriniz için teşekkürler

Oyla:
Üst Alt