Yardım Dahili Hafıza 0 MB Sorunu

oguz37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
Arkadaşlar merhaba. Eu rom kullanıyorum. Dün stable güncellemesini twrp üzerinden direk flaşlayarak yüklemiştim temiz kurulum yapmadan ama twrp de dahili hafıza 0 mb hatası oluştu. Bundan kurtulmak için format data yapıp romu temiz kurulumla tekrar flaşlayıp kurulumu tamamlıyorum fakat telefonu kapatıp twrp ye tekrar girdiğimde yine 0 mb hatası oluşuyor. Yani kısaca romu temiz kurulumla bile kursam 0 mb hatası alıyorum ve root atamıyorum. Bi yardımcı olursanız çok sevinirim.

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
Orangefox recovery kullan

Oyla:

oguz37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format data yapınca düzeliyor onda sıkıntı yok zaten. Format data yapınca dahili hafızaya ulaşıp romu kurabiliyorum. Fakat romu kurduktan sonra root atmak için tekrar twrp ye girdiğimde yine dahili hafıza 0 mb oluyor. Romu flaşladıktan sonra dahili hafızaya erişemediğim için başka bir şey flaşlayamıyorum yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Android sürümü 7.1 den 8.1 e güncellendiği için olabilir mi? Android 7.1 olan romlarda hiç böyle bir problem yaşamadım aynı twrp ile kurdum. Son güncelleme ile android 8.1 güncellemesi geldi. Bununla alakalı bir problem olabilir mi?

Son düzenleme:
Oyla:

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Format data yapınca düzeliyor onda sıkıntı yok zaten. Format data yapınca dahili hafızaya ulaşıp romu kurabiliyorum. Fakat romu kurduktan sonra root atmak için tekrar twrp ye girdiğimde yine dahili hafıza 0 mb oluyor. Romu flaşladıktan sonra dahili hafızaya erişemediğim için başka bir şey flaşlayamıyorum yani.
Cihazınıza uygun Redfox veya orangefox recovery kurarsanız sıkıntı düzeleceltir.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam bu işlemleri son sürüm twrp ile yapmanı tavsiye ederim. Ayrıca romu kurduktan hemen sonra restart system demeden önce cihazı rootlayıp öyle restart yapmanı tavsiye ederim

Oyla:

Erdalx47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2

Android sürümü 7.1 den 8.1 e güncellendiği için olabilir mi? Android 7.1 olan romlarda hiç böyle bir problem yaşamadım aynı twrp ile kurdum. Son güncelleme ile android 8.1 güncellemesi geldi. Bununla alakalı bir problem olabilir mi?

Buradan indirip, twrp den yükle.

Oyla:

oguz37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
Hocam bu işlemleri son sürüm twrp ile yapmanı tavsiye ederim. Ayrıca romu kurduktan hemen sonra restart system demeden önce cihazı rootlayıp öyle restart yapmanı tavsiye ederim
Hocam şimdi twrp 3.2.3 sürümüyle deneyeceğim. Romu kurmadan root atmak pek mantıklı gelmediği için denemedim açıkçası aklıma gelmişti.

Buradan indirip, twrp den yükle.
twrp den direk flaşlayacak mıyım zip dosyasını?

Oyla:
Üst Alt