Çözüldü Daha önce kullanılmış Xiaomi Mi 8 Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatihcakirca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
2
Herkese merhaba, Hepsiburadadan Adalet İletişimden aldığım Mi 8 pro cihazı daha önce açılmış ve mi hesabı oluşturulmuş şekilde kutuya konulup bir güzel jelatinlenmiş şekilde sattıklarını burdan duyurmak istedim.Ve bu ürünü kampanyadan aldım diye seviniyordum yani ben öyle sanıyordum meğer kullanılmış ürünmüş. Kutuyu açtığımda telefonun şarjı yüzde sıfırdı o an bi gariplik olduğunu sezdim telefon açılmadı şarjı bitmişti kutuya koyan arkadaşta benim gibi ne kapatabilmiş nede açabilmişti zannımca telefonu o şekilde paketleyip hangi enayiye kakalarız diye paketlemişler.Hepsiburada ile görüştüğümde servise göndermemi istedi daha sonra mail atmıştım onun cevabı geldi mail de ise satıcı firmaya göndermemi söylüyordu ancak ben Delta servise göndermiş bulundum servisten ne çıkacak merakla bekliyorum telefonu açabilceklerini sanmıyorum bunu yapan satıcı arkadaş mı yoksa ithal eden şirket mi bilmiyorum ama indirim yapıp 2650 liraya kampanya diye satan Adalet İletişimden şüphelenmemek elde değil. Sonuçları burdan paylaşıcam belki başına gelen birileri vardır mesaj atarlarsa yol yordam öğreniriz yoksa da ben bir ilki yaşıyorsam burdan herşeyi anlatacağım ve gerekli yerlere de başvurmaktan çekinmeyeceğim. Herkese iyi forumlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:

hakocan1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakkı
Cihazım
mi6
Konular
0
Umarım delta servis de aynı şekilde bi rezilliğe imza atmaz. Gereken ilgiyi göstereceğini iyi niyetimle düşünüyorum. Geçmiş olsun.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hepsiburada cihazı neden satıcıya göndermenizi istiyor, siz direk hepsiburadaya gönderin.. Siz niye uğraşıyorsunuz.. Satıcı ile onlar muhattap olsun. Hepsiburada bu sorumluluğu inkar edemez.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatihcakirca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsiburada cihazı neden satıcıya göndermenizi istiyor, siz direk hepsiburadaya gönderin.. Siz niye uğraşıyorsunuz.. Satıcı ile onlar muhattap olsun. Hepsiburada bu sorumluluğu inkar edemez.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi sitesinde sattırmayı biliyorsa sorumluluk da alacak dediğiniz gibi ama hemen başlarından savıyorlar.İnşallah düzgün bir sonuca varırız tek ümidim bu şimdilik.

Fatihcakirca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
2
Umarım delta servis de aynı şekilde bi rezilliğe imza atmaz. Gereken ilgiyi göstereceğini iyi niyetimle düşünüyorum. Geçmiş olsun.

Çok saolun inşallah:)

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Geçmiş olsun merakla takipteyim.Cihazın satış fiyatları 3500 lira üzeri iken 2650 lira gibi bir rakama satılması kampanyadan ziyade bir sıkıntıya davet çıkardığını belli etmiş aslında.Bu cihazları gidip elden Çin'den bile alsanız bu fiyatlara kayıdı ile beraber denk getirmek zor çünkü.

Fatihcakirca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
2
Geçmiş olsun merakla takipteyim.Cihazın satış fiyatları 3500 lira üzeri iken 2650 lira gibi bir rakama satılması kampanyadan ziyade bir sıkıntıya davet çıkardığını belli etmiş aslında.Bu cihazları gidip elden Çin'den bile alsanız bu fiyatlara kayıdı ile beraber denk getirmek zor çünkü.

Daha önce iphone 8 plusı da 4350 denk getirmiştim hiç bir sıkıntı olmamıştı ama bu telefonda üçkağıtçılık dönmüş bariz belli.

Delta Servis 3

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aslı
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Herkese merhaba, Hepsiburadadan Adalet İletişimden aldığım Mi 8 pro cihazı daha önce açılmış ve mi hesabı oluşturulmuş şekilde kutuya konulup bir güzel jelatinlenmiş şekilde sattıklarını burdan duyurmak istedim.Ve bu ürünü kampanyadan aldım diye seviniyordum yani ben öyle sanıyordum meğer kullanılmış ürünmüş. Kutuyu açtığımda telefonun şarjı yüzde sıfırdı o an bi gariplik olduğunu sezdim telefon açılmadı şarjı bitmişti kutuya koyan arkadaşta benim gibi ne kapatabilmiş nede açabilmişti zannımca telefonu o şekilde paketleyip hangi enayiye kakalarız diye paketlemişler.Hepsiburada ile görüştüğümde servise göndermemi istedi daha sonra mail atmıştım onun cevabı geldi mail de ise satıcı firmaya göndermemi söylüyordu ancak ben Delta servise göndermiş bulundum servisten ne çıkacak merakla bekliyorum telefonu açabilceklerini sanmıyorum bunu yapan satıcı arkadaş mı yoksa ithal eden şirket mi bilmiyorum ama indirim yapıp 2650 liraya kampanya diye satan Adalet İletişimden şüphelenmemek elde değil. Sonuçları burdan paylaşıcam belki başına gelen birileri vardır mesaj atarlarsa yol yordam öğreniriz yoksa da ben bir ilki yaşıyorsam burdan herşeyi anlatacağım ve gerekli yerlere de başvurmaktan çekinmeyeceğim. Herkese iyi forumlar.

Merhabalar,

Size ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi ve form numaranızı bizlere özel mesaj yolu ile iletmeniz halinde tarafınız ile irtibata geçilerek bilgilendirme yapılacaktır.

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis

Fatihcakirca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
2
Merhabalar,

Size ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi ve form numaranızı bizlere özel mesaj yolu ile iletmeniz halinde tarafınız ile irtibata geçilerek bilgilendirme yapılacaktır.

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis

Teşekkür ederim.

Delta Servis 3

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aslı
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Teşekkür ederim.

Merhabalar Fatih Bey,

Konu hakkında ilgili birimlerimiz tarafınız ile irtibata geçerek iade süreci hakkında bilgilendirme sağlamış ve iade raporunuz tarafınıza gönderilmiştir.

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt