- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8 Pro
- Konular
- 2
Herkese merhaba, Hepsiburadadan Adalet İletişimden aldığım Mi 8 pro cihazı daha önce açılmış ve mi hesabı oluşturulmuş şekilde kutuya konulup bir güzel jelatinlenmiş şekilde sattıklarını burdan duyurmak istedim.Ve bu ürünü kampanyadan aldım diye seviniyordum yani ben öyle sanıyordum meğer kullanılmış ürünmüş. Kutuyu açtığımda telefonun şarjı yüzde sıfırdı o an bi gariplik olduğunu sezdim telefon açılmadı şarjı bitmişti kutuya koyan arkadaşta benim gibi ne kapatabilmiş nede açabilmişti zannımca telefonu o şekilde paketleyip hangi enayiye kakalarız diye paketlemişler.Hepsiburada ile görüştüğümde servise göndermemi istedi daha sonra mail atmıştım onun cevabı geldi mail de ise satıcı firmaya göndermemi söylüyordu ancak ben Delta servise göndermiş bulundum servisten ne çıkacak merakla bekliyorum telefonu açabilceklerini sanmıyorum bunu yapan satıcı arkadaş mı yoksa ithal eden şirket mi bilmiyorum ama indirim yapıp 2650 liraya kampanya diye satan Adalet İletişimden şüphelenmemek elde değil. Sonuçları burdan paylaşıcam belki başına gelen birileri vardır mesaj atarlarsa yol yordam öğreniriz yoksa da ben bir ilki yaşıyorsam burdan herşeyi anlatacağım ve gerekli yerlere de başvurmaktan çekinmeyeceğim. Herkese iyi forumlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme: