Uygulama Daha İyi Sinyal Magisk Modülü Yeni 2023

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
yani bunu normal bir şekilde build.prop a eklemek te mümkünken neden gidipte modül kullanayım ki.
Artık Build.prop düzenlemek için romu r/w yapmak gerekir. R/W gelen romlar çok nadir Android 13 ile r/w erişimi almak da çok zorlaştı. Bir kaç yöntem var ancak henüz tam oturmadı.

Üstelik TWRP üzerinden müdahale de artık çok zor.
Sistem dosyasında bir bozulma nedeniyle bootloop yaşanırsa geri dönüş epey uğraştırıcı olurken sorun çıkaran modülü kaldırmak ise 2 dakika sürmüyor.

Kişisel tercihler elbette nasıl rahat ediyorsanız o şekilde kullanabilirsiniz.

Arkadaşımızın paylaşımına saygı duymak gerekir.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Üstelik TWRP üzerinden müdahale de artık çok zor.
Sistem dosyasında bir bozulma nedeniyle bootloop yaşanırsa geri dönüş epey uğraştırıcı olurken sorun çıkaran modülü kaldırmak ise 2 dakika sürmüyor.
Bendede öyle olmuştu hocam prop düzenlendiği için yeni rom yüklemiştim format bile olmuyordu A13

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Bendede öyle olmuştu hocam prop düzenlendiği için yeni rom yüklemiştim format bile olmuyordu A13
Muhtemelen r/w yaptığınız dosya boş alan yaratmadı prop dosyasını düzenleyip sildi ancak boş alan olmadığı için geri yazamadı ve bootloop yaşandı. Bir dönem piyasada sorunlu r/w dosyaları dolaşıyordu ancak onlar artık Android 13'e hiç müdahale edemiyor.
Bir tane vardı çalışan o da güncelleme ile gitti bu r/w olayında inat ediyor Android kapalı kutu olacak böyle giderse.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Muhtemelen r/w yaptığınız dosya boş alan yaratmadı prop dosyasını düzenleyip sildi ancak boş alan olmadığı için geri yazamadı ve bootloop yaşandı. Bir dönem piyasada sorunlu r/w dosyaları dolaşıyordu ancak onlar artık Android 13'e hiç müdahale edemiyor.
Bir tane vardı çalışan o da güncelleme ile gitti bu r/w olayında inat ediyor Android kapalı kutu olacak böyle giderse.
Hocam maalesef benim için bugün itibariyle rom ve robot işleri tümüyle bitti.
Telefonu brick ettim
Teknik servis içini açıp testpointe girdi.İmei silinmiş.2 imei attığı için artık rom atarsan imei silinecek maalesef

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Hocam maalesef benim için bugün itibariyle rom ve robot işleri tümüyle bitti.
Telefonu brick ettim
Teknik servis içini açıp testpointe girdi.İmei silinmiş.2 imei attığı için artık rom atarsan imei silinecek maalesef
Çok geçmiş olsun. Paylaşımlarınızı gördüm yardım etmek isterdim ancak elden gelen bir şey yok biliyorsunuz.

Siz bu rom olaylarına epey aşıksınız farkındayım MTK işlemcisi olmayan popüler bir SD işlemcili cihaz elde etmeniz lazım en yakın zamanda. ;)

Sonra bol bol kurcalarsınız.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Siz bu rom olaylarına epey aşıksınız farkındayım MTK işlemcisi olmayan popüler bir SD işlemcili cihaz elde etmeniz lazım en yakın zamanda. ;)

Sonra bol bol kurcalarsınız
Hocam yeni cihaz aldım 12 pro 5g oda Mtk🤣
Aslında sorun benim telefon alisimin acele bir şekilde olmasından kaynaklı

Üst Alt