Yardım Daha fazla ekran süresi

Yigido2564

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi Room v11.0.3.1
Telefon Modeli
Mi 8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar iyi akşamlar.. Çok daha iyi pil ömrü almak için kullandığınız ayarları veya modülleri, uygulamaları atar mısınız

Bülentb

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi note 5
Konular
8
hocam play store ve chrome hariç tüm google uygulamalarını kaldırdım,
Miui kullanmadığım uygulamaları devre dışı bıraktım ( hava durumu, tarayıcı, barkod okuyucu, vs.)
Sık kullanmadığım yada arka planda çalışmasını istemediğim uygulamaların arka plan etkinliğini kısıtladım, otomatik başlat kapattım, bildirimlerini kapattım,

Oyla:

kadir334

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
OnePlus 8t
Meslek
Esnaf
Konular
23
Daha düne kadar miu11 stabil kullanıyorken sabah 8 de şarjdan çıkardığımda öğlen 2 de bitiyordu dün miu12 indirdim akşam 7 de yüzde 50 şarjım vardı

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Şu anda Miui 10.2.14 kullanıyorum önceden 5.30 6.0 arası şarj alırken format data yaptıktan sonra bariz bir değişim yaşadı telefon az önce 7 saate yakın kullanım yaptım şarjım daha yüzde 40 seviyelerindeydi muhtemelen hocalarımızın dediği gibi rom yükledikten sonra kesinlikle önce wipe arkasından güzel bir format data çekerseniz kullandığınız romun en mükemmel değerlerlerini alabiliyorsunuz

Oyla:

kadir334

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
OnePlus 8t
Meslek
Esnaf
Konular
23
Şu anda Miui 10.2.14 kullanıyorum önceden 5.30 6.0 arası şarj alırken format data yaptıktan sonra bariz bir değişim yaşadı telefon az önce 7 saate yakın kullanım yaptım şarjım daha yüzde 40 seviyelerindeydi muhtemelen hocalarımızın dediği gibi rom yükledikten sonra kesinlikle önce wipe arkasından güzel bir format data çekerseniz kullandığınız romun en mükemmel değerlerlerini alabiliyorsunuz
arkadaşa katılıyorum tertemiz bir kurulum ardından rom işe yarıyor

Oyla:

Memet Can Koç

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Memet Can
Cihazım
Mi6
Konular
16
Hocam format data yapınca veriler siliniyor mu?

Oyla:

145600

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
12
4 Wipe data sonra format data yapılıp rom yüklendiğinde bence rom eski sistemin üzerine yükleniyor çünkü format data yapıldığı zaman sistem sıfırlanıyor silinmiyor ama 4 wipe yapıldığında sistem data cache vs. Siliniyor dolayısıyla önce format data sonra 4 wipe yapılıp ondan sonra yeni rom yüklenmelidir diye düşünüyorum bu konuda daha bilgili ve tecrübeli olanlar bizi daha iyi aydınlatabilir teşekkürler:)

Oyla:

Yigido2564

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
13
4 Wipe data sonra format data yapılıp rom yüklendiğinde bence rom eski sistemin üzerine yükleniyor çünkü format data yapıldığı zaman sistem sıfırlanıyor silinmiyor ama 4 wipe yapıldığında sistem data cache vs. Siliniyor dolayısıyla önce format data sonra 4 wipe yapılıp ondan sonra yeni rom yüklenmelidir diye düşünüyorum bu konuda daha bilgili ve tecrübeli olanlar bizi daha iyi aydınlatabilir teşekkürler:)
Hocam cidden böyle mi bazı forumlarda ilk format diyorlar bazılarında ilk wipe diyorlar

Oyla:
Üst Alt