- Adım
- kaya
- Cihazım
- poco x3 pro
- Meslek
- Hemşire
- Konular
- 6
memnunum hocam 0 sıkıntıHocam memnunmusunuz kernelden ?
memnunum hocam 0 sıkıntıHocam memnunmusunuz kernelden ?
0.9 da premium istemedi hocam da ayarlar bu şekilde kaldı nasıl düzelecekgrubunda termux kodu verilmiş onunlada oluna bilir sanırım bu arada 0.9 u çıktı çok daha iyi olmuş
dkm uygulamasında dp ayarlarını degiştirmişsiniz hocam dp ayarlarını düzeltin0.9 da premium istemedi hocam da ayarlar bu şekilde kaldı nasıl düzelecek
android 10 destekliyormu bilmiyorum hocam ben sadece miui mint 13.0.13 android 12 de kullandımHocam benim telefon poco f1 , bu kerneli yüklediğim zaman fastboota düşüyor. Tabiki sizin verdiginiz linkteki değil, poco f1 d8g kerneli , android 10 sistemim
0.9 da premium istemedi hocam da ayarlar bu şekilde kaldı nasıl düzelecek geliştirici seçenekler den 370 dp yap düzelir
android 12de de fastboot a mı düşüyorsunuz miui mintte anlamadım kerneli yüklerken twrp kısmında thermali yüklemeyin bir de öyle deneyinHocam sanırsam o rom da da kurdum fastboot ta düşüyorum neden bilmiyorum.
Yavaş sarj sorunum var , o yuzden kernel değiştirmeye calisiyorum
Hocam bu kernele özel bir arayüz mü oluyor. Tam bilmiyorum kusura bakmayınResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Poco x3 proLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam denedim her türlü fastboota düşüyor nedense , ben daha önce de günlük rom kernel degistiren biriydim nadiren fastboota düşerdim.android 12de de fastboot a mı düşüyorsunuz miui mintte anlamadım kerneli yüklerken twrp kısmında thermali yüklemeyin bir de öyle deneyin
384 de kerneli yüklemeden önce 370e çektim şimdi deniyorumdkm uygulamasında dp ayarlarını degiştirmişsiniz hocam dp ayarlarını düzeltin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
android 10 destekliyormu bilmiyorum hocam ben sadece miui mint 13.0.13 android 12 de kullandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.