Hocam bende mi4 var bılıyosunuz snapshot yuklu suan hersey cok guzel fakat bı sıkıntı var galıba arama yaptıgımda karsı tarafa sesım hoparlör den konusuyomusum gıbı gıdıyomus kendım de denedım whatsapptan falan ses kaydı yaptıgımda sesım duyulmayacak kadar az cıkıyo sebebı ne olabilir sızce? Benım tahmınım ıkıncı hopırlerden algılama yapıyo galıbaBildiğim kadarıyla Mi4 resmi olarak desteklenmiyor. Bir developer portlayıp sunuyor. Bu nedenle unsupported yazıyor.
Mi 4 cihazlar cancro olarak geçer zaten.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
Bilemiyorum. Eğer ses dosyalarıyla (yükseltmek için falan) oynadıysanız belki bunun yüzünden olabilir.Hocam bende mi4 var bılıyosunuz snapshot yuklu suan hersey cok guzel fakat bı sıkıntı var galıba arama yaptıgımda karsı tarafa sesım hoparlör den konusuyomusum gıbı gıdıyomus kendım de denedım whatsapptan falan ses kaydı yaptıgımda sesım duyulmayacak kadar az cıkıyo sebebı ne olabilir sızce? Benım tahmınım ıkıncı hopırlerden algılama yapıyo galıba
Yok hocam ayar yapmadım dırek romu attıgımda ses kalıtesı aynı boyleydıBilemiyorum. Eğer ses dosyalarıyla (yükseltmek için falan) oynadıysanız belki bunun yüzünden olabilir.
Sent from my MI PAD using Tapatalk