Dosyayı yapıştırdık dan sonra izinleri değiştir ve yeniden başlatMerhabalar ben bunu denedim fakat telefondan artık hiç ses gelmiyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Acaba nerde yanlış yapmış olabilirim önce twrpden flasladim açıldı cihaz ses gitti dosyayı kopyala yapıştır yaptım yine gelmedi yani telefondaki hiçbir yerden ses gelmiyor
Sağol abi oldu baya fark var önceden masik rom kullanıyordum note 7 de onda özel Dolby ile geliyordu ses yüksekti diğer romlara göreDosyayı yapıştırdık dan sonra izinleri değiştir ve yeniden başlat
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim teşekkürü paylaşan arkadaş hak ediyor yanlız bu sabah kulaklık taktım ses yine azdı dosyayı yeniden flaşladım reboot yaptım telefon açılmadı power tuşu ile tekrar reboot yaptım açıldı sesi denedim yüksek şimdilik sorun yok dün akşam grennify kurmuştum belki o yüzden oldu bilmiyorumSağol abi oldu baya fark var önceden masik rom kullanıyordum note 7 de onda özel Dolby ile geliyordu ses yüksekti diğer romlara göre
oda yeterli ama onu yapınca bazen rehberdeki tel no ve isimler yerine sadece tel no gözüküyor diye okumuştum bi yerde eğer öyle ise tekrar EN yapınca düzeliyormuş o sorun.Hocam ro.miui.region=TR yaptım ses yükseldi. Sadece bunu yapmak yeterlimi yoksa dosyayıda flaslamalımıyım?
Herhangi bir bozulma olmadı rehberde. Flasmaya gerek yok sanırımoda yeterli ama onu yapınca bazen rehberdeki tel no ve isimler yerine sadece tel no gözüküyor diye okumuştum bi yerde eğer öyle ise tekrar EN yapınca düzeliyormuş o sorun.
linkler bozuk buraya ata bilirmisiniz?Linkler bozuk dosyaları buraya yükleyebilir misiniz