Soru custom romlar ve gcam hakkında

yldrm33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yıldırım
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Arkadaşlar öncelikle soracağım soruların konuları mutlaka var ama çok karışık olduğu için tek başlık altında sormak istedim.Kusuruma bakmayın.
1-globe vb romlarda geçen 8.7.20 gibi rakamların açıklaması nedir? Pie 9.0 yazalar haricinde android 7 mi 8 mi anlamaya çalışıyorum
2-gcam kurabileceğim stabil romlardan bir kaçını örnekleyebilirmisiniz?
3-şuan global miu10 kullanıyorum ama okuduklarımdan anladığım miui 9 daha sağlıklı deniyor. custom romlardan 8.1 tabanlı miu9 romları hangileridir.
bunları sormamdaki amacım google play haricindeki ıvır zıvır uygulamalardan kurtulup temiz bir sistem kullanmak isteyişimdir.
4-Şuan hali hazırda bir saat önce indirdiğim mi globe ve pixel expirence romları mevcut hangisi isteklerime uygun sağlıklı romlardır.? ve sizin önereceğiniz romlar varmıdır.?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ve verdiğim meşguliyetten dolayı özür dilerim.

BOZd46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
7
Android pie de tavsiye edilen custom rom nedir ?

Oyla:

yldrm33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yıldırım
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
ben hala twrp kuramadım cihaza o yüzden deneme yapamıyorum

Oyla:

mura

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuRa
Cihazım
galaxy s7
Konular
5
olmadı üstadım bende hata şu
-Cihazı taktığını zaman ünlem işaretliye sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir'i seç
-sürücü yapımı için bilgisayarımı Tara
-Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver
-android ADB interface yazan bir sürücü ara. Ben Motorola USB driver kurup onun ADB sürücüsünü seçtim.
-işlem tamamdır hi~~

Oyla:

yldrm33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yıldırım
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
-Cihazı taktığını zaman ünlem işaretliye sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir'i seç
-sürücü yapımı için bilgisayarımı Tara
-Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver
-android ADB interface yazan bir sürücü ara. Ben Motorola USB driver kurup onun ADB sürücüsünü seçtim.
-işlem tamamdır hi~~
yok üstadım olmadı ne denediysem olmuyor. motorolayı kurdum donanım seç disketi var seçeneklerini denedim olmuyor. aklıma gelen son çare pcye format atmak ama onada şuan müsait değilim.

Oyla:

yldrm33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yıldırım
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Arkadaşlar çok basit bir ayrıntı ama pc nin telefonu görmeme sorununu çözdüm. Pc ye format attım yine görmedi telefonu fastboot modunda. Enson çare aklıma kabloyu değiştirmek geldi. Ben aukey marka bir kablo kullanıyordum 1.5 mt lik . kendi orjinal kablosunu taktım fastboot modda telfonu görüyor şimdi.

Oyla:
Üst Alt