Soru custom romlar ve gcam hakkında

yldrm33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yıldırım
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Arkadaşlar öncelikle soracağım soruların konuları mutlaka var ama çok karışık olduğu için tek başlık altında sormak istedim.Kusuruma bakmayın.
1-globe vb romlarda geçen 8.7.20 gibi rakamların açıklaması nedir? Pie 9.0 yazalar haricinde android 7 mi 8 mi anlamaya çalışıyorum
2-gcam kurabileceğim stabil romlardan bir kaçını örnekleyebilirmisiniz?
3-şuan global miu10 kullanıyorum ama okuduklarımdan anladığım miui 9 daha sağlıklı deniyor. custom romlardan 8.1 tabanlı miu9 romları hangileridir.
bunları sormamdaki amacım google play haricindeki ıvır zıvır uygulamalardan kurtulup temiz bir sistem kullanmak isteyişimdir.
4-Şuan hali hazırda bir saat önce indirdiğim mi globe ve pixel expirence romları mevcut hangisi isteklerime uygun sağlıklı romlardır.? ve sizin önereceğiniz romlar varmıdır.?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ve verdiğim meşguliyetten dolayı özür dilerim.

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
1-globe vb romlarda geçen 8.7.20 gibi rakamların açıklaması;
rom numarası miui 10 tabanlı rom
2-gcam kurabileceğim stabil romlardan bir kaçını örnekleyebilirmisiniz? ;
hepsi twrpden camera2.api flashladıktan sonra google camera apk dosyasını kur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

diğer 2 soru göreceli olduğu için cevaplamadım size kalmış.

Oyla:

mura

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuRa
Cihazım
galaxy s7
Konular
5
Arkadaşlar öncelikle soracağım soruların konuları mutlaka var ama çok karışık olduğu için tek başlık altında sormak istedim.Kusuruma bakmayın.
1-globe vb romlarda geçen 8.7.20 gibi rakamların açıklaması nedir? Pie 9.0 yazalar haricinde android 7 mi 8 mi anlamaya çalışıyorum
2-gcam kurabileceğim stabil romlardan bir kaçını örnekleyebilirmisiniz?
3-şuan global miu10 kullanıyorum ama okuduklarımdan anladığım miui 9 daha sağlıklı deniyor. custom romlardan 8.1 tabanlı miu9 romları hangileridir.
bunları sormamdaki amacım google play haricindeki ıvır zıvır uygulamalardan kurtulup temiz bir sistem kullanmak isteyişimdir.
4-Şuan hali hazırda bir saat önce indirdiğim mi globe ve pixel expirence romları mevcut hangisi isteklerime uygun sağlıklı romlardır.? ve sizin önereceğiniz romlar varmıdır.?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ve verdiğim meşguliyetten dolayı özür dilerim.
1-) beta romların çıkış tarihidir hocam. Örneğinizdeki rom 20 temmuz 2018 çıkışlı. Şuan miui custom romlarda android 8.1 yok. Hepsi android 7.1.2. AOSP tabanlı romlar yani pixel experience gibi olanlarda android kaç olduğu yazar. 7 olan da var 8.1 de var 9.0 da
2-) Custom romlarda çalışıyor gcam. Sadece yeni çıkan v6.1 üstü gcam uygulaması android 9 üstünde çalışıyor. Arrow os konusuna uygulamayı ve ayarları ile nasıl yükleyebileceğinizi ekledim.
3-) custom 8.1 tabanlı miui rom yok.
4-) İsteğinizi yazmazsanız bu soruyu nasıl cevaplandırabiliriz? Önereceğim romları yazıyorum. Deneyip siz karar verin.
-revulotion os (miui 10)
-masik p (miui 9)
-Pixel experience (8.1)
-Arrow os (9.0)
-Crdroid (9.0)

Oyla:

yldrm33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yıldırım
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üstadım zaman ayırıp cevapladığın için sağolasın. birazdan denemeye başlayacağım. isteğime gelince miui uygulamalarını seviyorum ama google uygulamalarını playstore haricinde gereksiz buluyorum. yani miui uygulamalrı olsun ama google olmasın.

Oyla:

mura

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuRa
Cihazım
galaxy s7
Konular
5
üstadım zaman ayırıp cevapladığın için sağolasın. birazdan denemeye başlayacağım. isteğime gelince miui uygulamalarını seviyorum ama google uygulamalarını playstore haricinde gereksiz buluyorum. yani miui uygulamalrı olsun ama google olmasın.
Revulution ve masik tam size göre o halde. Revulution biraz daha iyi batarya olarak. Artık hangisini beğenirseniz.

Oyla:

yldrm33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yıldırım
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
teşekkürler ozaman indireyim onuda şimdi

Oyla:

yldrm33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yıldırım
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
üstadım son olarak hangi twrpyi kullanayım. Bir sürü twrp var ilk konudaki codered üstadın twrpsi yeterli farklı bir şeymi kurayım

Oyla:

yldrm33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yıldırım
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
arkadaşlar yeni bir konu açmadan sorunumu izah edeyim. telefonun driverleri yüklü pdanet ve miflasshpro ayrıca adb devices komutu cihazı görüyor ama fastboota düştüğümde sürücü sorunu ortaya çıkıyor. telefonu pc görmüyor windows 10
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:
Üst Alt