Araçlar Custom Romlar İçin 4 Adet Edge Gesture Programı Rootsuz

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Root verince çalıştı ama parmak izi çalışmasını engelledi ya sağolasın yinede
Hocam bu arada kaldırması biraz sıkınıtılı bir uygulama kaldırmak için bu yolu izleyin.

Ayarlar -> Güvenlik -> Cihaz Yöneticisi -> Easy Lock

kısmından Easy Lock uygulamasını kaldırın sonrasında uygulamayı kaldırabilirsiniz.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Hocam bu arada kaldırması biraz sıkınıtılı bir uygulama kaldırmak için bu yolu izleyin.

Ayarlar -> Güvenlik -> Cihaz Yöneticisi -> Easy Lock

kısmından Easy Lock uygulamasını kaldırın sonrasında uygulamayı kaldırabilirsiniz.
Normalde öyle yapmamız lazımda rom direk kendi halletti bende anlamadim

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Konuyu bu güzel program ile güncellemek istedim yukarıda ki 3 taneyi unutun yeni paylaştığım size her rom'da MIUI Full Screen Gesture deneyimini verecek.
Uygulama şuan Play Store'de yayınlanmadı fakat ben size .apk dosyasını sunuyorum isteyenler için de Play Store linkini aşağıya da bırakıyorum.

Not: Görselde Root yetkisi istediğine bakmayın Rootsuz da çalışıyor hatta verdiğim apk dosyasında sormadı bile.

son uygulamalar listesini temizleyince gesture uygulamalarının hepsi kapanıyor tekrar yetki vermek gerekiyor otomatik açılmıyor son uygulamaları temizlediğim her seferde Manuel olarak açmak zorunda kaldım uygulamalar çok güzel ama maalesef arka planda çalışmıyor bütün yetkileri vermeme rağmen

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
son uygulamalar listesini temizleyince gesture uygulamalarının hepsi kapanıyor tekrar yetki vermek gerekiyor otomatik açılmıyor son uygulamaları temizlediğim her seferde Manuel olarak açmak zorunda kaldım uygulamalar çok güzel ama maalesef arka planda çalışmıyor bütün yetkileri vermeme rağmen
Öyle bir sorun yaşamadım hocam acaba arka planda başlat ve otomatik başlat seçeneği aktif mi uygulama için ?

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Öyle bir sorun yaşamadım hocam acaba arka planda başlat ve otomatik başlat seçeneği aktif mi uygulama için ?
evet bütün izinleri verdim arka planda başlatma otamatik başlatma hatta sistem uygulaması yapıp denedim yine aynı son uygulamaları temizlediğim an uygulama son buluyor ve 2 dakka sonra falan ya başlıyor ya başlamıyor ben randıman alamadım hiç

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
evet bütün izinleri verdim arka planda başlatma otamatik başlatma hatta sistem uygulaması yapıp denedim yine aynı son uygulamaları temizlediğim an uygulama son buluyor ve 2 dakka sonra falan ya başlıyor ya başlamıyor ben randıman alamadım hiç
Şuan tekrar kurup sizi haberdar edeceğim.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
miui 10 kullanıyorum ondan olabilir

miui 10 kullanıyorum ondan büyük ihtimalle
Bende bu uygulamaları MIUI 10 üzerinde deneyip paylaştım hocam. MIUIPRO rom'unda hatta tam olarak isim vermek gerekirse.

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Bende bu uygulamaları MIUI 10 üzerinde deneyip paylaştım hocam. MIUIPRO rom'unda hatta tam olarak isim vermek gerekirse.
ilginç bende masik10 var ama son girdiğim uygulamaları kapattığım an oda kapanıyor bazen geri açılıyor bazen açılmıyor, miui pro da nasıl stabil mi?

Üst Alt