- Adım
- Ergin
- Cihazım
- Mi 10T Pro
- Meslek
- Mobile Software
- Konular
- 0
Hangi kerneli yüklemek istiyorsunuz?Kernel uygulamasını bulamadım ne yüklemem gerekiyor
Hangi kerneli yüklemek istiyorsunuz?Kernel uygulamasını bulamadım ne yüklemem gerekiyor
Ben Ex Kernel Manager kullanıyorum ücretli eğer satın almak istemezseniz SmartPack-Kernel Manager deneyebilirsiniz.Agni Kernel
Önceden indirilen çekirdekleri sil denen bir seçenek var buna mı tıklıyorum hocamBen Ex Kernel Manager kullanıyorum ücretli eğer satın almak istemezseniz SmartPack-Kernel Manager deneyebilirsiniz.
Evet daha sonra yeni kerneli flaşlayıp sonra root flaşlayın.Önceden indirilen çekirdekleri sil denen bir seçenek var buna mı tıklıyorum hocam
Eyvallah hocam çok yardımcı oldunuzEvet daha sonra yeni kerneli flaşlayıp sonra root flaşlayın.
Hocam root gidiyor mu çekirdek silininceEvet daha sonra yeni kerneli flaşlayıp sonra root flaşlayın.
Yapma hocam ne modifiyesi. 2gb romu reklamlı 30 saniye reklamsız iki saniyede derleyebilecek bilgisayar ne zaman icat edildi.solanercan Globe rom zaten EU yu modifiye edip veriyor.
Kendin listeden seçiyorsun rootlu olsun, şunlar olsun diğerleri olmasın vs.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam kendi sitesinden gösterdim size. Mi-Globe rom Xiaomi.eu romlarına root ve modifiye ekleyip sunuyor.Yapma hocam ne modifiyesi. 2gb romu reklamlı 30 saniye reklamsız iki saniyede derleyebilecek bilgisayar ne zaman icat edildi.
İsterseniz scriptini beraber okuyalım. Nasıl kuruluyor birlikte anlayalım. O telefona globe rom yüklüyse ben sıfır mi 10 pro hediye edeceğim. Yada beğendiğiniz başka biir telefonu.
Onun için ekran resmi istedim. Globe kendi settings apksını yüklemiş olsa idi cihaz rom adında Miglobe yazması gerekirdi.
Ben ilk çıktığı günden beri takip edıyorum globe romu. Xda kullanıcıları dahil kurabilen çıkmadı.
Romun gelistiricileri ilede görüştüm. Uygun bir twrp olmadan yüklenemeyecegini kendilerinin yapacağı bir şey olmadığını belirtip 12.01 de bıraktılar desteği.
Kernel flashladıktan sonra yine root flashlamanız lazım.Eyvallah hocam çok yardımcı oldunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam root gidiyor mu çekirdek silinince
Güle güle kullan hocamHocam sildim recovery modda yeniden başlattım. Zipi flashladım dalvik önbelleğini sildim yeniden başlattım root yerinde duruyor Rootu yeniden flashlamam iyi oldu iki saat modül yükleyecektim