Yardım Custom Rom zenginliği olan model tavsiyesi

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Endonezya Rom
Telefon Modeli
Redmi Note 11
Bootloader Kilidi
Kapalı
5 yıllık yadigarım Redmi Note 4'ten sonra model yükseltmeye karar verdim ve hiçbir araştırma yapmadan spontane bir şekilde Redmi Note 11 almış bulundum. Eve gelince ilk işim bl kilidini açmak oldu. MTK işlemcili olunca bunu kolay yoldan yapabildim ama sıra twrp yüklemeye gelince acı gerçekle yüzleştim. cmd ekranında failed şeklinde bir hata geldi ve daha sonra telefon boot ekranında takılı kaldı. Benim telefon Note 11 Pro 4G viva modeli iken ben Çin modeli olan pisarro için olan twrp'yi yüklemeye çalıştığımı farkettim. Daha sonra o kadar araştırmama rağmen viva için herhangi bir twrp veya rom bulamadım. Orijinal romu flashladım, telefon normale döndü ama ben 11 yıldır kullandığım bütün android telefonları root ve rom ile kullandım, hastalık gibi bir şey bu benim için. Bana göre anti ayfoncu olmak bunu gerektirir 🤓
Öyle olunca cihazdan resmen soğumuş oldum. Telefon şu an için yeni olsa bile MTK işlemcili olduğu için rom açısından ideal bir telefon haline geleceğini düşünmüyorum. Bunu babama verip kendime de istediğim şartları sağlayan snapdragon işlemcili bir model araştırmaya başladım. Benim için hangi modelleri önerebilirsiniz? Yardımlarınızı bekliyorum.

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
26
Oyla: