Çözüldü Custom rom yükleme hatası aliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinan3416

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sinan
Cihazım
redmi
Konular
7
Bootloader kilit açıldı twrp yüklendi kalıcı hale getirildi SD karta rom yüklendi twrp format data yapıldı twrp yeniden başlatıldı instal kısmından SD kart seçildi zip dosyası seçildi ve rom kuruldu pixel rom.ayni sıralamayı diğer bütün whyred romlar için denedim hep hata veriyor orange recovery de error 7 hatası verdi twrp occorupted zip file hatası verdi burada ki tek tıkla twrp yükle konusundaki recovery de aynı hatayı verdi Vince romlarda hata veriyor whyred romlarda hata veriyor cihazın çift kameralı MEE7S model kodlu cihazdır 3/32 versiyon.global pie rom yüklüydü.

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Bootloader kilit açıldı twrp yüklendi kalıcı hale getirildi SD karta rom yüklendi twrp format data yapıldı twrp yeniden başlatıldı instal kısmından SD kart seçildi zip dosyası seçildi ve rom kuruldu pixel rom.ayni sıralamayı diğer bütün whyred romlar için denedim hep hata veriyor orange recovery de error 7 hatası verdi twrp occorupted zip file hatası verdi burada ki tek tıkla twrp yükle konusundaki recovery de aynı hatayı verdi Vince romlarda hata veriyor whyred romlarda hata veriyor cihazın çift kameralı MEE7S model kodlu cihazdır 3/32 versiyon.global pie rom yüklüydü.
Cihazınız için eu rom var ise bu recovery ile denermisiniz.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Ben Pitch Black Recovery kullanıyorum bir sorun yaşamadım Yes~~

sinan3416

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sinan
Cihazım
redmi
Konular
7
sorun cozulmüştür arkadaşlar sorun sd kart hatası sd karta rom dosyalarını atarken veri kaybı oluşuyor sanırım sd kartı değiştirip denedim ve istediğim romu sorunsuz kurdum ilgilenen ve alakadar olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt