Soru Custom Rom sonrası Eu Hyperos Eu yüklenmesi

azmi42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azmi
Cihazım
bıraktı
Konular
3
Selamlar efendim,
Redmi Note 12 4G (tapas) cihazıma geçen hafta orangefox recovery ile pixel yazılımı yükledim. Ancak bugün akşam geri hyperos eu yüklemek istiyorum. Direkt cmd ile yüklesek sıkıntı olur mu ?

Şu an orangefox recovery telefonda yüklü değil. Rom yükledikten sonra silindi bir daha da yüklemedim. Hyperos eu yüklersem sıkıntı yaratır mı efendim ?

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Selamlar efendim,
Redmi Note 12 4G (tapas) cihazıma geçen hafta orangefox recovery ile pixel yazılımı yükledim. Ancak bugün akşam geri hyperos eu yüklemek istiyorum. Direkt cmd ile yüklesek sıkıntı olur mu ?

Şu an orangefox recovery telefonda yüklü değil. Rom yükledikten sonra silindi bir daha da yüklemedim. Hyperos eu yüklersem sıkıntı yaratır mı efendim ?

Yaratmaz,yükleyin..

trixiecolette

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
By Beta
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
5
Selamlar efendim,

Merhaba benimde cihazım Redmi Note 12 4G (tapas) bende Custom rom yüklemek istiyorum ancak bilmiyorum YouTube'dan Kendi Cihazımla ilgili videolar izledim fakat başarısız oldum siz nasıl pixel yazılımı attınız? Tüm Araçları ve Kurulum adımlarını anlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler

Üst Alt