Soru Custom ROM Önerisi

MACUS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
lenovo p70-a
Konular
0
Cherish bol özelleştirmeli süper bir rom ikinci olarak baikal os android 11 olanlarını kur 12 ler tam oturmadı verdigim rom ların özelleştirmesi bol ve Türkçe kesinlikle dene
hocam ben de miuiden çok sıkıldım açıkçası ve telefonu çok şişiriyor bana kalırsa lineage os kurdum ama beğenmedim pek görsel olarak aosp pixel romları yükleyeyim diyorum lakin bu bankacılık işlemlerinde vs sıkıntı oluyor mu? hesaba erişim vs gibi bu şeylerden korkuyorum sadece. sizin bilginiz var mı? veya tecrübelerinizi sorsam?

darkwatch39

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mi8
Konular
1
benim gözlemlediğim aosp romların batarya tüketimi miui romlara göre daha fazla ayrıca kısayollar olsun uygulamalar olsun bi tık zayıf kalıyor. uzun süre kalıcam dıyosan stabil romlara bakmanı tavsiye ederim. son cıkan eu stabillik ve akıcılık konusunda iyi pil tüketimini deneyimleyemedim. su anda oneos tayim ama son güncellemede mi8 e vermediler kalbim kırıldı :) Miuimix i merak ediyorum sonrasında son olarak eu a dönücem gibi duruyor su an :)

vomeroguz3010000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
v.ö.o
Cihazım
x3
Konular
7
benim gözlemlediğim aosp romların batarya tüketimi miui romlara göre daha fazla ayrıca kısayollar olsun uygulamalar olsun bi tık zayıf kalıyor. uzun süre kalıcam dıyosan stabil romlara bakmanı tavsiye ederim. son cıkan eu stabillik ve akıcılık konusunda iyi pil tüketimini deneyimleyemedim. su anda oneos tayim ama son güncellemede mi8 e vermediler kalbim kırıldı :) Miuimix i merak ediyorum sonrasında son olarak eu a dönücem gibi duruyor su an :)
Kesinlikle katiliyorum. Aosp ROM'lari Cok hizli şarjı bitiriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telegram da milyon çeşit rom var istersen meraktan telefonu deneme tahtası yaptım
Hocam bende 10-12 ROM kurdum sizin gibi. benim de cok ilgimi cekiyor. Batarya performansi vs olarak en fazla ilgimi ceken ROM Pixel Exp. oldu benim. Saygılarımla.

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Aosp romların nedense miui roma göre ekran kalitesi düşük gibi bence

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Arkadaşlar Allah rızası için sarj konusunda ve oyun performans konusunda bi rom önerin MİUİ AOSP hiç farketmez,telegramda bi grup var herkes birisinin adami sanki kimse bisey söylemiyor
endonezya romunu yükleyin.

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35

rdnar3861

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rdvan
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Teknik
Konular
5
Telegram da milyon çeşit rom var istersen meraktan telefonu deneme tahtası yaptım
hocam selamun aleykum bende telgramda dot os rom buldum birturlu kuramadaım mıuı mınd editoin sorunsuz kuruldu fakat do os olmadı farklı twrp de denedım yıne olmadı

Üst Alt