Soru Custom ROM Önerisi

vomeroguz3010000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
v.ö.o
Cihazım
x3
Konular
7
Herkese merhabalar. POCO X3 NFC kullaniyorum. OctaviOS kurdum. Fakat pil performansindan mutlu degilim. Kendime daha duzgun bir ROM ariyorum. Pil konusunda beni uzmeyecek ve stabil bir ROM kurmak istiyorum. Yukleyecegim ROM'u uzun sure kullanacagim. Onerilerinizi bekliyorum. Bir de Pixel Experience Plus kurmayi düşündüm. Bu rom sizce iyi mi? Customize edebileceğim secenegimin cok oldugu bir ROM ariyorum. Simdiden tesekkur ederim.

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Cherish bol özelleştirmeli süper bir rom ikinci olarak baikal os android 11 olanlarını kur 12 ler tam oturmadı verdigim rom ların özelleştirmesi bol ve Türkçe kesinlikle dene

vomeroguz3010000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
v.ö.o
Cihazım
x3
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cherish bol özelleştirmeli süper bir rom ikinci olarak baikal os android 11 olanlarını kur 12 ler tam oturmadı verdigim rom ların özelleştirmesi bol ve Türkçe kesinlikle dene
Cevap verdiğiniz icin cok tesekkur ederim. CherishOS'u biliyorum. Kesinlikle bu konuda size katiliyorum. Simdi gidip yukleyecegim. Pil konusunda kullandiysaniz tecrubenizi aktarabilir misiniz? OctaviOS'ta cok iyi fakat pil konusunda cok üzdü.

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Pil için net bişi diyemem tamamı ile kullanıma göre degişiyor ama ben olumsuz bir yönünü görmedim

vomeroguz3010000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
v.ö.o
Cihazım
x3
Konular
7
Pil için net bişi diyemem tamamı ile kullanıma göre degişiyor ama ben olumsuz bir yönünü görmedim
Tamamdir hocam. Gerekli dosyalari yukledim birazdan flashlayacagim. Sonrasinda deneyimimi aktaririm. Tesekkur ederim tekrardan. Saygilarimla.

vomeroguz3010000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
v.ö.o
Cihazım
x3
Konular
7
Recai74

Hocam ROM'u kurdum fakat çok rahatsız edecek boyutta ghost touch sorunu yaşadım. Dogru duzgun dolasamadim. Bende Pixel Experience kurdum. Bu daha iyi duruyor. Pil performansini ilerleyen gunlerde net olarak anlayacağım. Cok sağolun tekrardan.

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Arkadaşlar Allah rızası için sarj konusunda ve oyun performans konusunda bi rom önerin MİUİ AOSP hiç farketmez,telegramda bi grup var herkes birisinin adami sanki kimse bisey söylemiyor

DrFuchs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bencevo
Cihazım
X3 NFC
Konular
3
Yaklaşık bir hafta önce MIUI mind kurdum şarj konusunda çoğu roma göre iyi. Oyun performansı olarak da güzel. Sistem gayet akıcı

vomeroguz3010000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
v.ö.o
Cihazım
x3
Konular
7
Yaklaşık bir hafta önce MIUI mind kurdum şarj konusunda çoğu roma göre iyi. Oyun performansı olarak da güzel. Sistem gayet akıcı
Hocam MIUI sevmiyorum. Teşekkür ederim öneriniz icin yine de. İyi gunlerde kullanin

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Telegram da milyon çeşit rom var istersen meraktan telefonu deneme tahtası yaptım

Üst Alt