Rom [Custom rom][Miui12] Miuipro sürümlerinin kurulması

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Rom hatalarını göstermeye başladı
1- Mobil veri, Wifi, Bluetooth açtıktan sonra hem kendini kapattı. Tek çözümü format atmak idi. Uçak moduna alıp normal moda alınca gerçekleşti bu

2- Şarja takınca 2 dk sonra algılıyor. Şarj olmuyor diye baya korktum gece gece

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam benimde tek sıkıntım bu. Sırf bu yüzden deodexe dönesim var. Çin romlarında l1 alamıyoruz diye biliyorum. Sizin bi bilginiz varmı konu hakkında? İleride alma ihtimalimiz varsa güzel olur.

Bu arada benim aboneliği bitti. Şu anda en son rom yüklü ve herhangi bir ayar sıfırlanması yaşamadım. İlerideki duruma göre bir kaç aylık daha almayı düşünrbilirim. Bir de arama spnrası telefonun kapanıp açılmasından bahsetmiş siniz. Bende kurulum sonrası ilk seferde oldu ondan sonra herhangi bir daha kapanıp açılma olmadı. Şu anda bir tek akıllı ağ modu düzgün çalışmıyor., ya da ben kullanmayı beceremedim.
Hocam benim de aklıma geldi şimdi. Çin cihazların Netflix'i yok diye söylüyorlardı.

Uçak moduna alınca bir daha açılmıyor wifi,mobil veri, Bluetooth. Bu baya kötü oluyor

a_king

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Hocam benim de aklıma geldi şimdi. Çin cihazların Netflix'i yok diye söylüyorlardı.

Uçak moduna alınca bir daha açılmıyor wifi,mobil veri, Bluetooth. Bu baya kötü oluyor

uçak modunu hiç denemediğim için farketmedim. :) her güncelleme ile yeni bir sıkıntı çıkmadan hatalar çözümlenirse gayet güzel olur.
şarj konusunda da ben hiç sıkıntı yaşamadım. takar takmaz şarj ediyor cihazı.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
uçak modunu hiç denemediğim için farketmedim. :) her güncelleme ile yeni bir sıkıntı çıkmadan hatalar çözümlenirse gayet güzel olur.
şarj konusunda da ben hiç sıkıntı yaşamadım. takar takmaz şarj ediyor cihazı.
20.6.4 sürümünde misiniz hocam?

a_king

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
xiaomi
Konular
1
20.6.4 sürümünde misiniz hocam?
evet hocam.

güncellemeler de genelde pazar günü geliyor. pazartesiye de sarkabiliyor. gerçi son güncellemeyi erken alabilmek için dili rusçaya çekmiştim.:) Türkçe'de de salı günü geldi diye hatırlıyorum.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
evet hocam.

güncellemeler de genelde pazar günü geliyor. pazartesiye de sarkabiliyor. gerçi son güncellemeyi erken alabilmek için dili rusçaya çekmiştim.:) Türkçe'de de salı günü geldi diye hatırlıyorum.
Acaba benim telefonun donanımda mi sıkıntı oldu? Şarj 2 dk geç algılıyor nedense

a_king

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Acaba benim telefonun donanımda mi sıkıntı oldu? Şarj 2 dk geç algılıyor nedense
hocam siz şarj sıkıntısını söyleyince belki dikkatimden kaçmıştır diye tekrar şarja taktım. direkt şarj olmaya başladı. donanımsal bir sıkıntı oluşsa hiç şarj almaması lazım sanki. belki yazılımsal olarak bir bug oluşmuş olabilir mi?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
hocam siz şarj sıkıntısını söyleyince belki dikkatimden kaçmıştır diye tekrar şarja taktım. direkt şarj olmaya başladı. donanımsal bir sıkıntı oluşsa hiç şarj almaması lazım sanki. belki yazılımsal olarak bir bug oluşmuş olabilir mi?
Biraz öyle geliyor hocam. Sıfır kurulum yaptım oysa ki. Tahminimce miuipro'nun güvenlik engeline takılmış olabilir. Abonelik olsa bile bazen özellikler kısıtlanabiliyor.

a_king

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Biraz öyle geliyor hocam. Sıfır kurulum yaptım oysa ki. Tahminimce miuipro'nun güvenlik engeline takılmış olabilir. Abonelik olsa bile bazen özellikler kısıtlanabiliyor.

Sıkıntılar ufak da olsa ücretli bir rom olunca insanın canını ister istemez sıkıyor. Umarım bir dahaki sürümde probleminiz çözülmüş olur.

Üst Alt