Rom [Custom rom][Miui12] Miuipro sürümlerinin kurulması

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Ayarlar kalıcı oluyor. İlk izlenimlerim iyi hatırladığım kadarı ile çağrıdan sonra kapanıyordu. Onu denemedim sadece. Denedikten sonra yazarım.
Bu foruma ilk girdiğiniz zaman bildirim almak için bir istek tablosu çıkıyor. Onu kabul etmeniz için izin vermek lazım geliyor. Onu yapa bildiniz mi?
Eskisinde onu yapmak olmuyordu. Ne kadar tıklama yapsak da olmuyordu.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bu foruma ilk girdiğiniz zaman bildirim almak için bir istek tablosu çıkıyor. Onu kabul etmeniz için izin vermek lazım geliyor. Onu yapa bildiniz mi?
Eskisinde onu yapmak olmuyordu. Ne kadar tıklama yapsak da olmuyordu.
Yaptım. Onu yapmak için telefonu bir kere alt tuşları (navigasyon tuşları) aktif etmek gerekiyor. O halde iken bildirim iptal tuşuna tiklanabiliyor

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
hocam netflix hiç dert değil ROM stabil olduktan sonra :D
Valla akıyor gibi, tek sıkıntısı son uygulamalara bakmak için alttan kaydırinca çok az bir kasma yapıyor.

kera706 hocam yeni öğrendim MiuiPro ayarların uygulanmamasini özellikle ekliyormus. Mesela patch'li rom'da ses çubuğu sağ yapınca sol oluyordu bir süre sonra. Bunda olmuyor

cemturan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
Ayarlar kalıcı oluyor. İlk izlenimlerim iyi hatırladığım kadarı ile çağrıdan sonra kapanıyordu. Onu denemedim sadece. Denedikten sonra yazarım.
Çağrı olayını fixlediler hocam bi kaç sürşm önce asıl merak ettiğim küresel karanlık modu ve bildirimler. Bildirimdeki yazılar butona sığmıyordu ve bildirim alanı çok değişikti, var mı bi güncelleme?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Çağrı olayını fixlediler hocam bi kaç sürşm önce asıl merak ettiğim küresel karanlık modu ve bildirimler. Bildirimdeki yazılar butona sığmıyordu ve bildirim alanı çok değişikti, var mı bi güncelleme?
Küresel karanlık mod iyi çalışıyor. Bildirimlerde bir sorun göremedim. Bahsettiğiniz şey tam olarak ne hocam?

a_king

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
xiaomi
Konular
1
;(;(
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam benimde tek sıkıntım bu. Sırf bu yüzden deodexe dönesim var. Çin romlarında l1 alamıyoruz diye biliyorum. Sizin bi bilginiz varmı konu hakkında? İleride alma ihtimalimiz varsa güzel olur.

Bu arada benim aboneliği bitti. Şu anda en son rom yüklü ve herhangi bir ayar sıfırlanması yaşamadım. İlerideki duruma göre bir kaç aylık daha almayı düşünrbilirim. Bir de arama spnrası telefonun kapanıp açılmasından bahsetmiş siniz. Bende kurulum sonrası ilk seferde oldu ondan sonra herhangi bir daha kapanıp açılma olmadı. Şu anda bir tek akıllı ağ modu düzgün çalışmıyor., ya da ben kullanmayı beceremedim.

Üst Alt