Rom [Custom rom][Miui12] Miuipro sürümlerinin kurulması

a_king

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Bizim cihaza artık miuipro güncellemesi gelmeyecek olması kötü, artık miui12 geçiş yapacağımıza göre miuipro rom kullanamayacağız bu durumda. Bir de umarım şu küresel karanlık moduna bi çare bulunabilir

Hocam maalesef öyle. Forum sayfasından takip ediyorum. Açıkçası anladigim kadarıyla adamlar bu cihaza tek rom geliştiren biziz, dağıtım yapılırsa desteği keseceğiz diye uyardık ona rağmen dağıtım hala devam etti. O yüzden desteği kestik diye açıklama yaptılar.

Maalesef işin kötü yanı da MIUI tabanlı custom rom kullanmamız artık çok zor görünüyor.:(

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam maalesef öyle. Forum sayfasından takip ediyorum. Açıkçası anladigim kadarıyla adamlar bu cihaza tek rom geliştiren biziz, dağıtım yapılırsa desteği keseceğiz diye uyardık ona rağmen dağıtım hala devam etti. O yüzden desteği kestik diye açıklama yaptılar.

Maalesef işin kötü yanı da MIUI tabanlı custom rom kullanmamız artık çok zor görünüyor.:(
Deodex var hocam. O bizi yalnız bırakmaz. Ben Deodex+Customiuizer kullanıyorum MiuiPro gibi oluyor.

a_king

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Deodex var hocam. O bizi yalnız bırakmaz. Ben Deodex+Customiuizer kullanıyorum MiuiPro gibi oluyor.

Evet hocam şu an bu deodex kaldı elimizde.:) Sanırım onun da güncelleme muhabbeti diğer romlara göre biraz geç çıkıyor. millet lokantada çeşit çeşit yemek yerken, dönercide karnımı doyuruyormuşum gibi hissediyorum:)

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Evet hocam şu an bu deodex kaldı elimizde.:) Sanırım onun da güncelleme muhabbeti diğer romlara göre biraz geç çıkıyor. millet lokantada çeşit çeşit yemek yerken, dönercide karnımı doyuruyormuşum gibi hissediyorum:)
Hocam stabil'i bekliyor yazılımcı.
Tek kişi olduğu için beta ile uğraşmak istemiyor. Maalesef dediğiniz gibi oluyoruz. Biz hep döner yiyen taraf olacağız

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
MiuiPro geliştiricilerinin forumdaki tavrından belliydi zaten böyle olacağı.
Kolaya kaçtılar.
Doğrusu onlardan çok da bir şey beklemiyordum zaten. 5G iyice yaygınlaşana kadar idare edin işte sonra şu an piyasada olan telefonların hepsi rafa kalkacak zaten. giggle~~

cemturan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
Bi kaç can sıkıcı bug daha buldum miui 12 sürümünde, geri döndüm.

a_king

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Evet arkadaşlar miyim pro redmi note 8 pro için tekrar destek vermeye başlayacağını açıkladı. Bir dahaki sürüm ile birlikte güncelleme yayınlayacaklarmış.

Üst Alt