Hocam ilk postta anlatılanları uygularsanız sorun yaşamadan geçersiniz.Arkadaşlar bende Android 10 miui 11 deotex Endonezya rom kurulu..Bu roma nasil gecerim?
Ben Titanium Backup kullanıyorum, TWRPden hiç Backup yapmadımBirde bu romu kurmadan kullandigim romun twpr den yedeğini almak istiyorum, kurulu uygulamalar üzerinde iken.Back up kisminda bir sürü kutucuk var hangilerini isaretlemem lazim?
Evet İki sürüm var. Birinci sürüm
6 Mayıs 2020, ikinci sürüm 14 Mayıs 2020
Ben Titanium Backup kullanıyorum, TWRPden hiç Backup yapmadım
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
System,data, Boot yedekleyinBirde bu romu kurmadan kullandigim romun twpr den yedeğini almak istiyorum, kurulu uygulamalar üzerinde iken.Back up kisminda bir sürü kutucuk var hangilerini isaretlemem lazim?
Uygulama :Ikisinin arasında ne fark var acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu programın linkini atabilir misin rica etsem
Uygulama kasasını kapattığınızda açılmaması lazım.Yaklaşık 2 saat önce mi pro yu yükledim güzel hoş lakin ana ekrandayken sola kaydırdığımda, uygulama kasasına hoş geldiniz diye bir uygulama var, bunu bu arayüzden nasıl kaldırabilirim arkadaşlar?
Ana ekran/standart seçenekler/uygulama kasasıYaklaşık 2 saat önce mi pro yu yükledim güzel hoş lakin ana ekrandayken sola kaydırdığımda, uygulama kasasına hoş geldiniz diye bir uygulama var, bunu bu arayüzden nasıl kaldırabilirim arkadaşlar?