Linki bulmuştum, iyi çalışmıyor dediğiniz için indirmeyi iptal ediyorumKendim sildim, iyi çalışmıyor.
Ayni hatayi bende alıyorum... Çözümü varmi??? Global romda bu hatayi vermiyorArkadaşlar bende yükledim şu an memnunum ama bu ekran geliyor arada kullanırken çözümü nedir bunun?
MIUI 12 ile geliyor hocam. Çözümü daha bulunmadı sanırımAyni hatayi bende alıyorum... Çözümü varmi??? Global romda bu hatayi vermiyor
Hocam riskten ziyade arama yapınca reboot ediyor cihaz, günlük kullanımda büyük sıkıntı. Yeni güncelleme çıktı zaten, onu bekleyin bence patchli hali çıkınca kera706 hocam paylaşır buradan.MIUI 12 Türkçe bulunan romun linkini alabilir miyim? Sürekli deniyorum rom zaten riski kabul ediyorum yani...
Tamam çok teşekkür ederim..Hocam riskten ziyade arama yapınca reboot ediyor cihaz, günlük kullanımda büyük sıkıntı. Yeni güncelleme çıktı zaten, onu bekleyin bence patchli hali çıkınca kera706 hocam paylaşır buradan.
Yeni sürüm linki ve değişiklikler var mı acaba?Yeni sürümü çıkmış. Umarım sorunlar fixlenmiştir.