Soru Custom rom mi a2'den mi6x ota güncelleme

Palaz42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Mi A2
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11
Telefon Modeli
Mi A2
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, iyi akşamlar. Benim bir sorum vardı. Bugün stock Android romdan custom Roma geçtim. Güncellemeleri tekrardan yapamadım teknik sorunlardan dolayı.
Eğer ki ben telefonu geri stock Roma döndürme işleminden vazgeçtiğimi göz önünde bulundurursak, cihazdan ota güncellemesi yapsam herhangi bir problem yaşar mıyım ?
Ve cihazım redmi serisindeki MIUI cihazlar gibi olur mu? ( Örnek kamera fix dosyası yapma işlemi var, kernel var, bunlarla yine uğraşmak zorunda kalır mıyım?)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soruma cevap verecek bir yardımsever yok mu?

Son düzenleme:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhabalar, iyi akşamlar. Benim bir sorum vardı. Bugün stock Android romdan custom Roma geçtim. Güncellemeleri tekrardan yapamadım teknik sorunlardan dolayı.
Eğer ki ben telefonu geri stock Roma döndürme işleminden vazgeçtiğimi göz önünde bulundurursak, cihazdan ota güncellemesi yapsam herhangi bir problem yaşar mıyım ?
Ve cihazım redmi serisindeki MIUI cihazlar gibi olur mu? ( Örnek kamera fix dosyası yapma işlemi var, kernel var, bunlarla yine uğraşmak zorunda kalır mıyım?)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soruma cevap verecek bir yardımsever yok mu?

Daha önce açtığınız konuya yazın son durumu ki okuyanlar hava da kalmasın ne oldu yükleyebildi mi diye düşünmesin ?

Bundan sonra rom güncellemesini bu şekilde yapacaksınız linkte yer alan NOT kısmını iyi okuyun...

Oyla:

Palaz42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Mi A2
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce açtığınız konuya yazın son durumu ki okuyanlar hava da kalmasın ne oldu yükleyebildi mi diye düşünmesin ?

Bundan sonra rom güncellemesini bu şekilde yapacaksınız linkte yer alan NOT kısmını iyi okuyun...

Teşekkürler hocam linkteki not kısmını okudum bir sonraki yapacağım manuel güncellemede uygulayacağım.
Önceki konu devamı içinse formu verimli kullanmayı bilmiyorum fazla haşır neşir değilim. Bir hatamız olduysa kusura bakmayın.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Teşekkürler hocam linkteki not kısmını okudum bir sonraki yapacağım manuel güncellemede uygulayacağım.
Önceki konu devamı içinse formu verimli kullanmayı bilmiyorum fazla haşır neşir değilim. Bir hatamız olduysa kusura bakmayın.

Açtığımız konuları takip edip,sorun çözüldü ise nasıl çözüldüğü yazılıp konu başlığı çözüldü olarak değiştirilecek bu kadar,kolay gelsin,iyi forumlar....

Oyla:
Üst Alt