- Adım
- Mehmet Mert
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 10
Merhaba, cihazım kayıtsız sweet cihazı. (Kendim imei yazmıştım sim2'ye) Miui 13 endoneyza kullanıyordum daha sonra Project InfinityX romuna geçmeye karar verdim. Rom kurulumunda önce miui 14 yüklemem gerektiği yazıyordu ben de TWRP üzerinden recovery uyumlu miui 14 endonezya romu flashladım ama boot etmedi beni tekrar twrpye attı ve twrpde ne yapmaya çalışsam "unable to mount system. system/ext vb." şeklinde bir sürü hata almaya başladım. Daha sonra Mi Flash Tool üzerinden aynı romun fastboot versiyonunu yükledim. Bu sefer cihaz boot etti ama nvdata corrupted hatası karşıma çıktı. önemsemedim twrpden wipe data cache dalvik metadata yaparak infinity romunu flashladım bu sefer yine boot etmeyip twrpye attı ve aynı hataları vermeye başladı. Elimde twrpden aldığım EFS ve modem yedekleri mevcut. Bu durumu nasıl çözerim efs ve modem yedeğini yüklemediğim için mi böyle oluyor yedekleri hangi aşamada yüklemem lazım şimdiden teşekkür ederim
MiFlash tool ile stock rom yükleyip modemi yükledikten sonra miui14'e boot edebiliyorum ama infinityx kurmaya çalıştığımda hata alıyorum ve miflash tool ile tekrardan stock rom yüklemem gerekiyor. İnfinity'i twrpden kurduktan sonra hiç reboot etmeden modem ve efsyi backuptan yüklesem sorun çözülür mü acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MiFlash tool ile stock rom yükleyip modemi yükledikten sonra miui14'e boot edebiliyorum ama infinityx kurmaya çalıştığımda hata alıyorum ve miflash tool ile tekrardan stock rom yüklemem gerekiyor. İnfinity'i twrpden kurduktan sonra hiç reboot etmeden modem ve efsyi backuptan yüklesem sorun çözülür mü acaba?