Yardım Custom rom(crdroid) kurmak

thi3nnes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
RedmNote11Pro4G
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 14.0.5.0(TGDMIXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 11 Pro 4G
Bootloader Kilidi
Açık
herkese iyi forumlar,
Benim elimde Redmi Note 11 Pro 4G(2201116TG) var. Cihazım şu anda MIUI Global 14.0.5 android13. Ben Crdroid Custom romunu kurmak istiyorum ancak nasıl yapılacağına dair bir bilgim yok. Bootloader kilidi açık, twrp yüklü değil. Ayrıca cihaz yurtdışı ve telefoncu bana zamanında eğer sıfırlarsam imei numarasının gideceğini söyledi. Eğer bi yolu varsa imei de kaybetmeden yapmak güzel olur. yardımcı olursanız sevinirim

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Eğer rom kurma konusunda bilginiz yoksa bilen birinden teknik destek alın. Kulaktan dolma bilgilerle yapacağınız herhangi bir işlem ciddi sıkıntılar yaratabilir.

Oyla:

thi3nnes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
RedmNote11Pro4G
Meslek
Öğrenci
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer rom kurma konusunda bilginiz yoksa bilen birinden teknik destek alın. Kulaktan dolma bilgilerle yapacağınız herhangi bir işlem ciddi sıkıntılar yaratabilir.
olsun hocam sıkıntı değil ben yine de denemek istiyorum ki zamanında e tab5 ile çok rom yükledim ancak geçen aylarda telefonda twrp yüklemeyi denediğimde bi türlü beceremedim ve sonunda mi logosunda takıldı sonrasında miflashtool ile tekrardan miui yaptım. şimdi custom rom yüklemek istiyorum ama bu sefer yardım almadan bir şey yapmayayım dedim. bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Oyla:
Üst Alt