Rom Custom rom arıyorum

Happyakat79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
1
Merhabalar kendi telefonum(redmi note 12 pro 5g) ve arkadaşım (redmi note 11 pro 4g)performanslı stabil hatasız pişman etmeyecek custom rom arıyoruz yardımcı olabilirseniz çok seviniriz iyi forumlar

Rıdvan423

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi6
Konular
53
Merhabalar kendi telefonum(redmi note 12 pro 5g) ve arkadaşım (redmi note 11 pro 4g)performanslı stabil hatasız pişman etmeyecek custom rom arıyoruz yardımcı olabilirseniz çok seviniriz iyi forumlar
BEN ÖZELLEŞTİRME HASTASI BİRİYİM. BUNDAN DOLAYI SÜREKLİ MİUİ VE DEVAMI OALN HYPEROS ROMLAR KULLANMAK İSTEDİM AMA Mİ 9T PRO İÇİN STABİL HYPEROS CUSTOM ROM BULAMADIM VARSA DA BEN BİLMİYORUM. ŞU AN CRDROİD KUALLANIYORUM. HYPEROS KADAR OLMASADA AOSP ROM ÖZELİNDE TATMİN EDİCİ BİR ÖZELLEŞTİRME İMKANI SUNUYOR. CRDROİD ÖNEREBİLİRM.

TA2DF

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yahya Burçin
Cihazım
RN10P (sweet)
Meslek
Elo. Müh. (Emekli)
Konular
0
Şâyet tercihiniz MIUI bazlı bir Custom-ROM'dan yana ise, pek yardımcı olamıyacağım... çünkü, ben de hâlâ arayış içerisindeyim. Ama şâyet AOSP ROM tercih edecek olur iseniz, size, kullanacağınız telefon modelleri için üzerinde çalışmaların/güncellemelerin hâlâ süregeldiği dağıtımlara yönelmenizi öneririm. Benzer maksatla daha birkaç gün önce ben bir araştırma yapıp sonuçlarını forumda paylaşmıştım:
Yeni bir telefon almak zorunda kalana kadar bir daha arkama dönüp bakmamak üzere kendim tecrübe edip aradığımı bulmak gâyesi ile, bizim bu RN10P-sweet için hâlâ inşâsı devam edip üzerinde çalışılan Custom-ROM'ları araştırıyorum...

Görünüşe göre (tesbit edebildiğim) en güncel OSS ROM'lar şunlar;
  • 2024.10.23
  • 2024.10.22
  • 2024.10.20
  • 2024.10.17
  • 2024.10.17
  • 2024.10.17
  • 2024.09.23
  • 2024.09.09
... Sana da benzer bir yaklaşımı öneririm.

Edit: ROM'lara kolay erişim için link'lerini ekledim.

Ben bu mesajı derlediğim esnâda dahi, bunlardan bâzılarına güncelleme geldi!.. yâni, oldukça aktifler. :)
Bunların arasından, BlissROM'u mutlakâ denemem gerektiği konusunda öneriler de aldığımı, ek bir bilgi olarak sunmamda da fayda var.

Aradığınızı bulmanız temennîlerim ile, ve hattâ; "Allah gönlünüze göre versin" diye dûa da edeyim. :)

Üst Alt