Sohbet Cuma Müjdesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Yerli ve milli doğalgazla bir çok kimsenin gazını alırlar artık.

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Gerek sosyal medyada gerekse burada "istifa edecek galiba" gibi yorumları gördükçe ülkemizde ne kadar boş ve nankör insan varmış diyorum. Milletimiz her şeyi ekonomiden ibaret sanıyor ve bunca yatırımları ve yerli üretime verilen desteği -özellikle de savunma sanayinde atılan adımları- bir kalemde siliyor. Tam da ABD'nin, İsrail'in, İngiltere'nin, Fransa'nın istediği bir millet oluyorlar. R.T.E'de insandır ve yanlışları illaki vardır ama yapılan bunca güzel hizmetleri çöpe atıp bu tip hayasızca yorumları görmek kanıma dokunuyor! Allah'a çok şükür ki R.T.E devlet yönetimini aldığında namazları, Kur'an'ı, Camiileri, ilim meclislerini, ezanları yasaklamadı. Herkes dinini özgür ve hür olarak yaşadı. İnşallah bundan sonra da yaşamaya devam ederiz...

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

2.4. Kişisel Saldırılar, Dini, Politik, Sportif ve/veya Irksal Tartışmalar : Her ne kadar özgür bir ortamda paylaşım yapmak için var olsak da; forumumuz özel olarak android cihazlar hakkında konuşulması için vardır ve mobil cihazlar dışındaki sohbetlerin tartışmaya dönüşmesine izin verilmeyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt