- Adım
- ozan
- Cihazım
- Redmi Note 9pro
- Meslek
- Aşçı
- Konular
- 29
Bu şekilde olması lazım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu şekilde olması lazım
Custom romlarda bölge ayarına gerek yok direk aratınca yada linkten çıkması lazımHocam revos rom kullanıyorum ama markette bulamadım bölge ayarı yok ayarlarda nasıl yapabilirim
Benimde hocam, rica ederimKullandığım en iyi tema..Teşekkür ederim
Temalarda aratınca çıkmadı ama önceden eski adı ile favorilere kaydetmistim ordan buldumCustom romlarda bölge ayarına gerek yok direk aratınca yada linkten çıkması lazım
Benimde hocam, rica ederim
Benim kapatilan konuda sizi kucuk dusurmek icin redmi yazmadim neden yanlis anlasiliyorum?Teşekkür ederim Umut Furkan Bey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekürler hocam
Iyi günlerde kullanınTemalarda aratınca çıkmadı ama önceden eski adı ile favorilere kaydetmistim ordan buldum
Burası yeri değilBenim kapatilan konuda sizi kucuk dusurmek icin redmi yazmadim neden yanlis anlasiliyorum?
Mağazaya atılınca designerdakiler yazı tipini ve bootanimation içinden siliyor o yüzden bizde temanın içine direk atmıyoruz.Emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Örnek görsellerde yazı tipi farklı neden bu temalara yazı tipleri kurulu gelmiyor ki
Sizin romda sorun olabilir mi? Tema buglu değilHocam öncelikle Ellerine sağlık çok güzel bir tema olmuş. Ama bir problem ile karşılaştım simge boyutunu orta veya küçüğe aldığın zaman bir değişme olmuyor bu da temanın bug'u sanırımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Farkındayım hocam genelde custom uygulamalarda yapıyor böyle. WhatsApp ve idm gibi. Renkleri ters çevireceğim aklımda varSekko sadece mor olarak açılan pup-op lar başka renk olsa güzel olur çok koyu görünüyor bAzen okunmuyor temadaki yeşil renk çok güzel olabilir mesela
Ozelden mesaj aticaktim atilmiyor sizeIyi günlerde kullanın
Burası yeri değil
Mağazaya atılınca designerdakiler yazı tipini ve bootanimation içinden siliyor o yüzden bizde temanın içine direk atmıyoruz.
Sizin romda sorun olabilir mi? Tema buglu değilResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Farkındayım hocam genelde custom uygulamalarda yapıyor böyle. WhatsApp ve idm gibi. Renkleri ters çevireceğim aklımda var
Uygula yaptığım zaman hiçbir değişiklik olmuyor miroom miui 11 Q stabilIyi günlerde kullanın
Burası yeri değil
Mağazaya atılınca designerdakiler yazı tipini ve bootanimation içinden siliyor o yüzden bizde temanın içine direk atmıyoruz.
Sizin romda sorun olabilir mi? Tema buglu değilResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Farkındayım hocam genelde custom uygulamalarda yapıyor böyle. WhatsApp ve idm gibi. Renkleri ters çevireceğim aklımda var