- Adım
- Ulutan
- Cihazım
- Mi Note 10 Pro
- Meslek
- CAD-CAM Prog.
- Konular
- 9
İcon için istemiştim.V12 ye uyumlu değil bu sadece v11 için yapılmış
İcon için istemiştim.V12 ye uyumlu değil bu sadece v11 için yapılmış
Böyle güzel bir temayı miui 12 de kullanamamak üzücü, ama olmuyorsa olmuyordur. Canınız sağ olsun hocamMalesef. Geçen üzerinde biraz çalıştım da mümkün gözükmüyor. Miui12 ile birlikte ayarlar kısmında bir çok şey değişti çok hatalar var temada o yüzden yükseltmeme kararı aldım
Ayarlar daki ve diğer yerlerdeki yeşil arkaplani kaldırıp diğer yerleri ve yeni kontrol merkezi yaparak uyarlamayı düşündüm fakat ozaman tema özelliğini kaybedecek. Ustalık eseri temam olduğu için bende çok istedim bu temayı ama zor görünüyor. Xiaomi sistemi hafifletmek için sistemdeki png dosyalarını kodlara dönüştürmeye başladı. Bu yüzden temada sorun yaşanan kısımların uyarlamasını yapmak daha zorlaştıBöyle güzel bir temayı miui 12 de kullanamamak üzücü, ama olmuyorsa olmuyordur. Canınız sağ olsun hocam
Sadece yeni kontrol merkezini 12ye uyarlayabilirim, ayarlar mesajlar ve aramalar bunları tamamen kaldırıp stock bırakırım, uygunsa yapayım?Sekko selam hayırlı bayramlar bu tema harici hiç bir tema beni kesmiyor MIUI 12 ye bir gelistirme yapsan en azından andırsa yeter hatta 12 de uygulayıp kullanıyorum o kadar yaniResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.