Tema Crimson V11-V12

melih51

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih Vurmaz
Cihazım
Redmi Note 6pro
Konular
22
Temayla ilgili sorun yok hocam. Designer sorunlu. Her güncelleme geldiğinde silip tekrar indiriyorum temayı o şekilde düzeliyor.
Dediğinizi yaptım sorun çözüldü elinize sağlık teşekkürler✔️

Termux

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 T
Konular
20
Emeği geçen herkese teşekkürler. Çok güzel oldu dance~~

0neir0

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
OneirO
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
0
Temayla ilgili sorun yok hocam. Designer sorunlu. Her güncelleme geldiğinde silip tekrar indiriyorum temayı o şekilde düzeliyor.
Aynen ya, bu neden oluyor? Güncelleme gelen temaları önce güncelliyorum, ama null diye gösteriyor ismini ve düzgün çalışmıyor. Silip tekrar indirmek zorunda kalıyorum. Tema marketiyle ilgili bişey ama ne. Bug var sanırım. Bazen bu uzun işlemi yapmak sıkıcı geliyor bana

Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Aynen ya, bu neden oluyor? Güncelleme gelen temaları önce güncelliyorum, ama null diye gösteriyor ismini ve düzgün çalışmıyor. Silip tekrar indirmek zorunda kalıyorum. Tema marketiyle ilgili bişey ama ne. Bug var sanırım. Bazen bu uzun işlemi yapmak sıkıcı geliyor bana

Tam olarak nasıl bir sistemle çalıştıklarını bilemiyorum fakat, bir yerde bir yanlış yapıyorlar ve bunu düzeltmek için de uğraşmıyorlar. 2 haftadan beri tüm güncelleme alan temalarda durum böyle

0neir0

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
OneirO
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
0
Tam olarak nasıl bir sistemle çalıştıklarını bilemiyorum fakat, bir yerde bir yanlış yapıyorlar ve bunu düzeltmek için de uğraşmıyorlar. 2 haftadan beri tüm güncelleme alan temalarda durum böyle
Kesinlikle haklısın hocam ama en az 3 haftadır bunu yaşıyorum ben. Umarım bu durumu düzeltirler

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Kesinlikle haklısın hocam ama en az 3 haftadır bunu yaşıyorum ben. Umarım bu durumu düzeltirler

Bu temamı 1 aya yakın onaylamadilar, tam iptal ettim eski bir temam üzerine güncelleme verdim heryerde paylaştım. Başka bir hocamızın yeni yaptığı teması 1 günde onay aldı. Neye göre nasil neden bilemiyorum her tarafında kusurlar var.

Geçen hafta pazar günü temaya güncelleme verdim, siteye yüklerken tema bilgisi kısmına sistem kendi kendine 'PREMIUM' yazmış. Silmedim devam ettim yüklenirken hata verdi, düzelttim ve iptal etmeden tekrar denedim. Yüklendi. Ve beklemeye başladım. Ayni gün güncelleme veren bir arkadaşımın teması salı günü onaylanirken benimki perşembeye kadar bekledi ve onay yok bıraksam yıllarca da onay almaz. Sistemde açık var temalar yüklenirken hata alıp yüklemeye devam edilirse temalar onay almıyor bekliyorsunuz. Tum işlemleri iptal edip tüm işlemlere baştan başlamanız gerekiyor. Daha once bu basima 6ay önce gelmişti. Sonra hatırladım ve iptal edip yeniden yükledim 1 günde onaylandı. 6 aydır bir hatayı düzeltmiyorlar

gokyuzu84

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Lenovo S1
Konular
1
Hocam ilk sayfada olduğu gibi yazı tipide değişicek zannediyorum lakin o değişmedi.

Ayrı bir mtz dosyasımı var bunun. Yoksada yazı tipinizin adı nedir. Öyle indeyim.

Teşekkürler

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam ilk sayfada olduğu gibi yazı tipide değişicek zannediyorum lakin o değişmedi.

Ayrı bir mtz dosyasımı var bunun. Yoksada yazı tipinizin adı nedir. Öyle indeyim.

Teşekkürler
Forumda agit77 hocam paylaştığı yazı tiplerinden baska yazı tipi yüklemedim. Ya 'Sol Pro' yada 'Samsung' yazı tipi ikisinden birisi

Chaosoft

Chao
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 10
Meslek
Designed
Konular
11
Tema çok güzel kullanıyorum fakat kilit ekranı analog saat pek hoşuma gitmedi ekranı kalabalıklaştırıyor bunu dijitale çevirmek başka temanın kilit ekranını kullanıyorum fakat bu seferde adım sayar felan gidiyor bu temanın kilit ekran da saatin dijital oldu bi versiyon yok mu teşekkürler..

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Tema çok güzel kullanıyorum fakat kilit ekranı analog saat pek hoşuma gitmedi ekranı kalabalıklaştırıyor bunu dijitale çevirmek başka temanın kilit ekranını kullanıyorum fakat bu seferde adım sayar felan gidiyor bu temanın kilit ekran da saatin dijital oldu bi versiyon yok mu teşekkürler..
Merhaba, Tema - JiyanV3D ( MIUI 11 UYUMLU)
Jiyan v3d temasının kilit ekranını öneririm. Hem analog hem digital saat vardır ve adım sayar digital saatle birlikte çalışıyor, tam istediğiniz gibi

Üst Alt