- Adım
- Alper
- Cihazım
- Mi note 10
- Konular
- 0
Ama yorum yapamıyorum temayı denemeniz lazım diyor belli bir süre mi geçmesi lazımTamamdır
Ama yorum yapamıyorum temayı denemeniz lazım diyor belli bir süre mi geçmesi lazımTamamdır
Bölgeyi Hindistan yapınSekko ustam eline sağlık resimlerde çok güzel görünüyor fakat markette sanırım güncellenmemiş. İndirdim ama telefona eski teman yüklendi bu görseldeki değil.
Bölgeyi hindistan yapıp yükledim telefona marketteki görsellerde eski görseldi yine de indirdip denedim ama bu konudaki tema değildiBölgeyi Hindistan yapın
Bendede olmuyordu aynı seninki gibi kırmızı tema geliyordu tamamen sildim bölgeyi hindistan yaptım şuan oldu çok hoş bir temaBölgeyi hindistan yapıp yükledim telefona marketteki görsellerde eski görseldi yine de indirdip denedim ama bu konudaki tema değildi
Bende sildim tekrar denedim ama yine aynı hala eski tema yükleniyor. Bölge: hindistanBendede olmuyordu aynı seninki gibi kırmızı tema geliyordu tamamen sildim bölgeyi hindistan yaptım şuan oldu çok hoş bir tema
Eger yine olmazsa temayı silin, bölgeyi hindistan yapın telefonu yeniden başlatın ve yeniden yüklemeyi deneyin. Yine olmazsa temalar uygulamasının önbellek ve verilerini temizleyip yeniden başlatınBende sildim tekrar denedim ama yine aynı hala eski tema yükleniyor. Bölge: hindistan
Şimdi 4.kez tekrar deniyecem sonuç yazarım
Biraz ugrastirmis ama değmiştir umarım güle güle kullanınSorun çözüldü trma başarılı bir şekilde yüklendi kullanmaya başladım Sekko hocam eline emeğine sağlık.
Şöyle çözdüm: temayı silip telefonu yeniden başlattım açılınca bölgeyi hindistan yapıp tekrar yeniden başlattım açılınca temayı indirip kurdum sorunsuz.
Teşekkür ederim