- Adım
- Ersin
- Cihazım
- Mi 9t
- Konular
- 19
Icon boyutlarını 67 yaptım süper oldu
Teşekkürler hocam bu gidişle MIUI geri döneceksiniz zatenElinize sağlık miui kullanıyor olsaydım hemen yüklerdim kırmızı tonunu çok iyi seçmişsiniz.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocamElinize sağlık hocam.
Teşekkürler hocamElinize emeğinize sağlık hocam
Teşekkürler hocam iyi günlerde kullanınEllerin dert görmesin hocam kırmızı olsun 3 kuruş pahalı olsun
Bulut V10 üzerine inşa ettigim yeni temam umarım beğenirsiniz
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkürler , aslında bu ikonlar bulut V10 da ya 66 ya 67idi birileri kanıma girdi küçült diye yoksa bende bu ikonlar da büyük olması taraftarıyımYükledim. Habu süper olmuş. Emeğinize sağlık.
Teşekkürler , beğendiğiniz kadarını kullanmanız da beni mutlu ederElinize sağlık, ikonlar hariç efsane olmuş.
Elinize sağlık, ikonlar hariç efsane olmuş.
Konuda es geçtim kusura bakmayın hocam . Ses çubuğu için teşekkür ediyorum sizinde ellerinize sağlık
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Emeğin %70 i ikonlar üzerine tasarlandı
( bizzat kendim yakınen takip ettiğim için)
Sıfırdan yapıldı.
Systemui dosyasının içinden sarılı yeşilli PNG resmini silebilirsiniz . Bazı yerlerde bildirim panelinin çekince şeffaf olması sorun oluyordu bu sebeple arkaplan koydumO kanınıza giren kıskanmış sizi 67 yapınca baya güzel oldu. Her ayrıntı çok güzel olmuş. Bisey dikkatimi çekti. Bildirim paneli kilit ekranında şeffaf. Ama normal menüde yeşil Bi alt renk var. Keşke her yerde saydam yapsaydınız. Ya da bu yolu varda ben yapayım.