Açıkçası kullanmıyorum ama sizin için bi araştırma yapabilirimçift uygulama(klon/dual uygulama) için ne kullanıyorsunuz? çift hat olduğu için çift whatsapp iyi oluyor. aynı zamanda birkaç çift hesap oyunlarım var.
Parallel space lite kullanabilirsiniz hocam işinizi görecektir.çift uygulama(klon/dual uygulama) için ne kullanıyorsunuz? çift hat olduğu için çift whatsapp iyi oluyor. aynı zamanda birkaç çift hesap oyunlarım var.
Teşekkürler.Parallel space lite kullanabilirsiniz hocam işinizi görecektir.
Teşekkürler hazır kullanılan bir program var mı diye merak etmiştim.Açıkçası kullanmıyorum ama sizin için bi araştırma yapabilirim
Benchmark uygulamalarına takılma hocam. Kullanım sırasında seni rahatsız eden bir şey yok ise sorun yoktur bence. Testlerde düşük/yüksek almış bir anlamı yok.Teşekkürler.
Teşekkürler hazır kullanılan bir program var mı diye merak etmiştim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Crdroid güzel ve akıcı fakat uzun süre oneos kullandım. Güncelleme desteği bittiği için asop rom kullanmak istedim. Geekbench ile test ettiğimde iki rom arasında çok fark var
Telefon mi8
Oneos test sonucu single core 517 multi core 2055
Crdroid test sonucu single core 385 multi core 1369
Her ikisinde de kernel root vs yok
Şuan cihaz ortalamanın altında gözüküyor.
F2FS compression varsa bunu destekleyen bir recovery yüklemeniz gerekir. Bu yüzden sorun yaşıyor olabilirsiniz.Crdroid 8.6 kullanıyorum. Mi 8 için 8.7 güncellemesi gelmiş. İndirip kurmayı denediğimde bir türlü güncelleme yapamadım. Hem twrp üzerinden hem de kendi güncelleyicisi üzerinde yapmaya çalıştığımda twrp ekranına geri geliyor. 8.6 güncellemesini yaptığımda sıkıntı yok. Ben nerede yanlış yapıyorum anlamadım
Masik ve root yok. Kernel vs de yüklü değilF2FS compression varsa bunu destekleyen bir recovery yüklemeniz gerekir. Bu yüzden sorun yaşıyor olabilirsiniz.
F2FS bir dosyalama sistemi. Bu sistemi kullanan romlari kurmak için yine bu romlara uygun recoveryler kullanıyor olmanız gerek. Ancak dediğiniz gibi kendi recoverysini denediyseniz hata başka bir yerdedir.Masik ve root yok. Kernel vs de yüklü değil
8.7 sürümü android 12 oluyor hocamMasik ve root yok. Kernel vs de yüklü değil