Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Hocam Merhaba Berkedix ben şuan hesabıma Google ile giriş yapamadığım bootloopta kaldı. Herşey sorunsuzdu sabah kurdum romu herşey güzel gapps kurayım dedim herşey orada başladı. Onu kurduktan sonra Göz logosunda habire açılıyormuş gibi kalıyor. En son TWRP'den wipe/data temizliği yapıp en baştan romu kurdum ilk yaptığım gibi ama naptıysam bi türlü geçemedim kaldı logoda habire dönüp duruyor. Napabiliriz yardımcı olur musunuz ?
Hocam uyumlu Gapps kurduğunuzda emin misiniz? Ayrıca kurduğunuz romun içinde gapps varmiydi yoksa Gapps'siz versiyon muydu? Bootloop kaynağı Gapps mi yoksa rom mu? Gapps kurmadan romu yükledikten sonra romu açabiliyor musunuz?

Bootloop'tayken format Data yapıp yeniden başlatmayı dener misiniz?

Berkedix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Grafiker
Konular
4
Hocam uyumlu Gapps kurduğunuzda emin misiniz? Ayrıca kurduğunuz romun içinde gapps varmiydi yoksa Gapps'siz versiyon muydu? Bootloop kaynağı Gapps mi yoksa rom mu? Gapps kurmadan romu yükledikten sonra romu açabiliyor musunuz?

Bootloop'tayken format Data yapıp yeniden başlatmayı dener misiniz?
Hocam inanırmısınız telefon daha 20 Dakika önce aktif edebildim yapmadığım şey kalmadı. Bir ton sorun yaşadım stock Roma dönemedim edemedim falan derken 12 saatin sonunda başardım... Twrp değiştim en sonun da o şekil yükledim gapps yükledikten sonra wipe yaptım ve düzeldi. Şuan sorunsuz kullanıyorum teşekkürler yardımlarınız için ve evet gapps kurmadan açılıyor gappstan sonra wipe data temziliği yapınca açıldı

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Hocam inanırmısınız telefon daha 20 Dakika önce aktif edebildim yapmadığım şey kalmadı. Bir ton sorun yaşadım stock Roma dönemedim edemedim falan derken 12 saatin sonunda başardım... Twrp değiştim en sonun da o şekil yükledim gapps yükledikten sonra wipe yaptım ve düzeldi. Şuan sorunsuz kullanıyorum teşekkürler yardımlarınız için ve evet gapps kurmadan açılıyor gappstan sonra wipe data temziliği yapınca açıldı
Hocam yazarken mesajımı alintalamadiginiz için bana bildirim gelmedi o yüzden dönüş yapamadım size. Az önce de tamamen şansa görmüştüm mesajınızı. Yoksa çok daha önceden dönüş yapardım ancak bildirim gelmediği için göremedim mesajınızı. Yoksa sizi o durumda bırakmaz sorununuzu çözene kadar olabildiğince destek vermeye çalışırdım.

Size önerim, magisk kullanıyorsanız Magisk bootloop Saver modülünü de kullanmanız. Magisk ile yüklediğiniz modüllerin bootloop'a sebep olmasını engelliyor. Cihaz bootloop'a düşünce modül diğer tüm modülleri devre dışı bırakıyor. Bu sayede cihaz bootlooptan çıkıyor ve bootloop'a sebep olan modülü magiskten kaldirabiliyorsunuz

Mod - Magisk'de bootloop a son!

Berkedix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Grafiker
Konular
4
Hocam yazarken mesajımı alintalamadiginiz için bana bildirim gelmedi o yüzden dönüş yapamadım size. Az önce de tamamen şansa görmüştüm mesajınızı. Yoksa çok daha önceden dönüş yapardım ancak bildirim gelmediği için göremedim mesajınızı. Yoksa sizi o durumda bırakmaz sorununuzu çözene kadar olabildiğince destek vermeye çalışırdım.

Size önerim, magisk kullanıyorsanız Magisk bootloop Saver modülünü de kullanmanız. Magisk ile yüklediğiniz modüllerin bootloop'a sebep olmasını engelliyor. Cihaz bootloop'a düşünce modül diğer tüm modülleri devre dışı bırakıyor. Bu sayede cihaz bootlooptan çıkıyor ve bootloop'a sebep olan modülü magiskten kaldirabiliyorsunuz

Mod - Magisk'de bootloop a son!
Hocam şimdi şöyle bir sorun var.. Cihaz boşta bile 42-45 Derece de çalışıyor sebebini anlamadığım şekil de habire sıcak durum da cihaz sebebini anlamadım bi türlü bi fikriniz var mı acaba

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220701-215006_AnTuTu Benchmark.png
    Screenshot_20220701-215006_AnTuTu Benchmark.png
    215,5 KB · Görüntüleme: 14

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Hocam şimdi şöyle bir sorun var.. Cihaz boşta bile 42-45 Derece de çalışıyor sebebini anlamadığım şekil de habire sıcak durum da cihaz sebebini anlamadım bi türlü bi fikriniz var mı acaba
Normalde sıcaklık seviyesi ne durumdaydı hocam?

Berkedix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Grafiker
Konular
4
Normalde sıcaklık seviyesi ne durumdaydı hocam?
MIUI de sıcaklık 29-35 arasındaydı boştayken şimdi 40-45 arasından aşşağıya inmiyor anlamadığım şekilde cihazda bişey de yüklü değil acaba kernelden dolayı mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MIUI de sıcaklık 29-35 arasındaydı boştayken şimdi 40-45 arasından aşşağıya inmiyor anlamadığım şekilde cihazda bişey de yüklü değil acaba kernelden dolayı mı ?
Ve cihazın hızlı şarj desteği yokmuş hiç bir romda bud çok sıkıntı 33 Watt şarj aleti var ama Samsung 15 watt görevi görecek ve 3 saatte şarj doldurma süresi veriyor

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve cihazın hızlı şarj desteği yokmuş hiç bir romda bud çok sıkıntı 33 Watt şarj aleti var ama Samsung 15 watt görevi görecek ve 3 saatte şarj doldurma süresi veriyor
Hızlı şarj durumunu bilmiyorum da romu indirdiğiniz yerde ki kullanıcı yorumlarında şikayet var mı bu tür

Berkedix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Grafiker
Konular
4
Hızlı şarj durumunu bilmiyorum da romu indirdiğiniz yerde ki kullanıcı yorumlarında şikayet var mı bu tür
Hocam hızlı şarjı bir Magisk module bularak hallettim o sorun kalktı sıcaklık sorununu da gms module var Google servislerini arkada çalışmasını engelliyor boş boş onu kurdum (onu kurmadan önce Franky Kernel Managerden çekirdekleri kapatıp açıp eski haline getirdim) ısınma sorunu kalktı artık ısınmıyor çok şükür şuan sadece lazım olan şey reklam önleyici magisk module bu ara da günaydın ve iyi hafta sonları ☺️

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Hocam hızlı şarjı bir Magisk module bularak hallettim o sorun kalktı sıcaklık sorununu da gms module var Google servislerini arkada çalışmasını engelliyor boş boş onu kurdum (onu kurmadan önce Franky Kernel Managerden çekirdekleri kapatıp açıp eski haline getirdim) ısınma sorunu kalktı artık ısınmıyor çok şükür şuan sadece lazım olan şey reklam önleyici magisk module bu ara da günaydın ve iyi hafta sonları ☺️
Günaydın hocam. Reklam engelleyici basit zaten. Adaway indirin, magisk ayarlardan sistemsiz hostu açın adaway kurulumunu yapıp root yetkisini verip telefonu yeniden başlatın.

haciwatt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yusuf can
Cihazım
mi 8
Konular
4
Merhabalar mi 8 telefonuma crdroid V8,5 kurdum ancak sürekli launcher durduruldu diye hata veriyor. Temiz kurulum yaptım tekrar aynı hatayı verdi.
Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
Önce 4 wipe ile kurdum hata verince format data yaptım tekrar kurdum yine hata veriyor.

Üst Alt