Rom Crdroid rom sagit 9.0 (pie) Official

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
rom baya baya akıyo ,yarın şarj performansına bakıp öyle karar vericem ,o yüzden sordum.Bide merak ettiğim kullanım şekliniz nasıl wifi mobil ağ?oyun oynuyormusun yoksa sade web ve uygulamamı? en çok hangi romda ekran süresi aldınz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denediğim romlarda magisk ile bi sürü ayar yaptığım halde 5 saati geçemedim! 1 saat oyun gerisi internet uygulama.

Son düzenleme:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
rom baya baya akıyo ,yarın şarj performansına bakıp öyle karar vericem ,o yüzden sordum.Bide merak ettiğim kullanım şekliniz nasıl wifi mobil ağ?oyun oynuyormusun yoksa sade web ve uygulamamı? en çok hangi romda ekran süresi aldınz?

denediğim romlarda magisk ile bi sürü ayar yaptığım halde 5 saati geçemedim! 1 saat oyun gerisi internet uygulama.
Oyundan dolayidir bende oyun yok internet sosyal aglar falan, aosp da aliyorm ben en fazla bende oyun oynasam miui da 5 saat alamam

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
şu anda wifi ile bağlandım yaklaşık 20 dakikadır şarjım %31 ve hala düşmedi bu süre zarfında sürekli uygulama yükledim telefona.

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Mobil ağa geçince hiç bir rom orijinal den daha iyi performans vermiyor benim için.Tekrar 9.2.2 ye ordanda miui 10 stabile geçtim. Custom rom macerasına burda son veriyorum

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
şöyle bi geçmiş yorumlarıma baktım da hüzünlendim şu yaşadığım problemlerin üstesinden geldim neredeyse bütün aosp rom ları kurdum denedim yükleyememin sebebi zip dosyalarının bozuk olmasıymış, usb belleğe aktarırken dosyalar bozuluyor muş tabi bunu farkedene kadar defalarca recovery yükledim bi kez de recovery ve fastboot uçtu telefon tuğla oldu uçurumun kıyısından zor çevirdim telefonu sfsg neyse iyi akşamlar cümleten, bu arada mi 6 kullananlara takip yolladım bişey olursa haberdar olalım hepimiz :)

mi6 resurrection remix android 8.1.0 oreo

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
şöyle bi geçmiş yorumlarıma baktım da hüzünlendim şu yaşadığım problemlerin üstesinden geldim neredeyse bütün aosp rom ları kurdum denedim yükleyememin sebebi zip dosyalarının bozuk olmasıymış, usb belleğe aktarırken dosyalar bozuluyor muş tabi bunu farkedene kadar defalarca recovery yükledim bi kez de recovery ve fastboot uçtu telefon tuğla oldu uçurumun kıyısından zor çevirdim telefonu sfsg neyse iyi akşamlar cümleten, bu arada mi 6 kullananlara takip yolladım bişey olursa haberdar olalım hepimiz :)

mi6 resurrection remix android 8.1.0 oreo
Geçmiş olsun hocam :)

Berkdursun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berk Yigit
Cihazım
Xiomi Mi 6
Konular
18
Ekran yanmasi derken? Romla alakasi nedir

Stock kerneli iyi memnun kalmazsaniz vantom deneyin vantomda daha cok ozellik var
Hocam ekran yanması olayını siz de yasadiniz mı acaba

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Teşekkürler hocam

ekran yanma olayını ben yaşadım ama Samsung lar da, ben costum romsuz telefon kullanmadım bu zamana kadar genellikle Samsung kullandığım için hep costum rom kurdum en son kullandığım telefonlarda yaşadım bu sorunu s6 edge ve s9 da ikisinde de ekran yanması oluştu pembe pembe oldu ekranda pembe lekeler belirdi,, aynı ekrana sahip ama stock rom kullanan arkadaşımda bu yanma olayı hiç yoktu ben o yüzden dedim acaba ekran yanmasına yol açan bu rom lar mı diye. çünkü arş arda yaşadım problemi hemde ikisinde de resurrection remix romu vardı, bu yanma olayı kronik mi diye arattım google da hiç kimse s9 da yaşamamış bu sorunu ben romdan kaynaklı olduğunu düşündüm o yüzden. ama huylu huyundan vazgeçmez demişler hala resurrection remix romu kullanıyorum:D

Üst Alt