Rom Crdroid rom sagit 9.0 (pie) Official

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
abi ben yıllardan beri sürekli rom değiştiren birisiyim böyle saçma olay görmedim error 7 alıyorum sürekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

butün temizliği yapıyorum fw yüklüyorum cdroid romu kuruyorum hata almadan reboot yapıyorum google açılış animasyonunda kalıyor ,aslında rom kurulu başka kostum roma geçiş yapmaya çalışıyorum b seferde eror 7 neyse bırakıyorum artık kafam patates oldu:D

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Once twrpyi degistirceksniz linkini koydum, sonra 4 wipe vendor dahil ve format data yapcaksniz. Daha sonra firmware 8.4.19global , daha sonra rom daha sonra gapps flashlanacak. Bukadar baska biseyi yok

Format data yaptiniz mi? Oncesinden vendor dahil 4 wipe da yapmalisiniz.
Bu mount kısmından tüm seçenekleri işaretlemek gerekiyor mu birisi yapmak lazım demisit

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
umittahakaratas romdaki aosp klavyede türkçe karakter kullanamıyor muyuz? öyle bir seçenek varsa bulamadım da. gboard mı yüklemek gerek?

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
umittahakaratas romdaki aosp klavyede türkçe karakter kullanamıyor muyuz? öyle bir seçenek varsa bulamadım da. gboard mı yüklemek gerek?
Aosp klavye de uzun basinca geliyor turkce ifadeler. Begenmezseniz google kurun aospu devre disi birakin

Bu mount kısmından tüm seçenekleri işaretlemek gerekiyor mu birisi yapmak lazım demisit
İsaretleyip format data yapinca bazi hatalari cozuyor ornegin f2fs durumundan ext4depolama durumuna gecerken yapmak lazim

abi ben yıllardan beri sürekli rom değiştiren birisiyim böyle saçma olay görmedim error 7 alıyorum sürekli

butün temizliği yapıyorum fw yüklüyorum cdroid romu kuruyorum hata almadan reboot yapıyorum google açılış animasyonunda kalıyor ,aslında rom kurulu başka kostum roma geçiş yapmaya çalışıyorum b seferde eror 7 neyse bırakıyorum artık kafam patates oldu:D
Valla forumdan yardim alin yeni konu acin bence neden oluyor hic bilmiorm bende aliyordum o hatayi aştım bu yollarla :(

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
bu rom'daki kamera uygulamasını paylaşabilir misiniz?

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
arkadaşlar miflash ile 9.2.2 stabil rom yükledim ve herşeye baştan başladım çok basit bir şekilde yüklendi rom.birde bişey merek ediyorum ben beta sürümden geçtim custom romlara bu zamana kadar yüklediğim romların hiç birindede 5 saati geçmedi ekran süresi,acaba diyorum bu betadan geçtiğim içinmi düşük ekran süreleri alıyordum? millet 7-12 saat ekran aldığı romda ben 4.5 saat aldım sebebi bu olabilrmi?

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Romun indirme sayfasında en üstteki romu indirip kurdum ama olmadı, daha önce sitedeki magisk li miui 10 romu yüklediğim zaman da böyle olmuştu çözümünü bulamadım. Bilgisayar üzerinden orijinal frimware yükleyip öyle denemek istiyorum ama bi türlü yapamadım internet kalmadı yine. Pusula sensörleri silinmiş, acaba rom geçişinde sistem dosyalarında oluşan ufak sorunlar yüzünden yüklenmiyor olabilir mi?

Benim durumumda aynı sadece miui pro kurabiliyorum. Linege OS denedim onuda kurmadı. Twrp yedeğime döndüm tekrar.
Miflash ile clean all
arkadaşlar miflash ile 9.2.2 stabil rom yükledim ve herşeye baştan başladım çok basit bir şekilde yüklendi rom.birde bişey merek ediyorum ben beta sürümden geçtim custom romlara bu zamana kadar yüklediğim romların hiç birindede 5 saati geçmedi ekran süresi,acaba diyorum bu betadan geçtiğim içinmi düşük ekran süreleri alıyordum? millet 7-12 saat ekran aldığı romda ben 4.5 saat aldım sebebi bu olabilrmi?
Bataryanizin sagligi onemli, bataryaniz tukenmis olabilir. Yada kullanim aliskanliklarinizdan dolayi olabilir herkesin kullanimi bir degil malesef

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
bataryada sıkıtı yok 9.2.2 de herşey normale döndü,ama custonlarda ne hikmetse kötü performans aldım.rom çok sade geldi bana miui pro ile epic rom arasında kaldım yine,epic romda kaç saat ekran süresi alıyorun hocam?

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
bataryada sıkıtı yok 9.2.2 de herşey normale döndü,ama custonlarda ne hikmetse kötü performans aldım.rom çok sade geldi bana miui pro ile epic rom arasında kaldım yine,epic romda kaç saat ekran süresi alıyorun hocam?
Epic bayadir kullanmadim ya yeni rom cikarmiyorlar eskiden kullaniyordim ozaman cihaz yeniydi tabi 7-8saatleri goruyodum. Simdi binbir ayar ile anca 6-7arasi aliyorm

Üst Alt