Rom Crdroid rom kullanan var mı.

sehervakti

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sedat
Cihazım
xiami m5s
Konular
3
Arkadaşlar 10s cihazıma crdroid 10.2 rom kurmak istiyorum kullanan var mı ve banka uygulamaları sorunsuz çalışıyor mu acaba veya önerebileceğiniz bir costum rom var mı acaba...

Asosyal_Psikolog

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Psikolog
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
7
Cihazın redmi 10s ise EvoX romunu öneririm
Bende şuan kendi cihazım (RN9P) için bu romu kullanıyorum aylardır. Yalnız bizim cihazlarımız için resmi destek kesildi, offical olarak en son A14 sürümü yayınlandı.
Sizin için indirme bağlantısını bırakıyorum [Redmi Note 10s (monet)]
Performans olarak CrDroid rom ile kafa kafa gidiyor, pil olarak şayet CrDroid romuna Gapps flashlamazsanız CrDroid daha çok ekran süresi veriyor (Kendi cihazım ve gözlemlerim için konuşuyorum, başka cihazlarda farklılık gösterebilir) İyi forumlar...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende şuan kendi cihazım (RN9P) için bu romu kullanıyorum aylardır. Yalnız bizim cihazlarımız için resmi destek kesildi, offical olarak en son A14 sürümü yayınlandı.
Performans olarak CrDroid rom ile kafa kafa gidiyor, pil olarak şayet CrDroid romuna Gapps flashlamazsanız CrDroid daha çok ekran süresi veriyor (Kendi cihazım ve gözlemlerim için konuşuyorum, başka cihazlarda farklılık gösterebilir) İyi forumlar...
İlk sorunuzu cevaplamayı unutmuşum banka uygulamaları iki romda da sorunsuz çalıştı benim için, root vb yüklüydü
Ekstra olarak cihazın Mi 10s (umi) ise Android 15 tabanlı CrDroid v11 sürümü de offical olarak yayınlanmış bu da indirme bağlantısı
Yalnız ne kadar kararlı bilmiyorum hiç A15 tabanlı rom kullanmadım henüz

Son düzenleme:

sehervakti

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sedat
Cihazım
xiami m5s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk sorunuzu cevaplamayı unutmuşum banka uygulamaları iki romda da sorunsuz çalıştı benim için, root vb yüklüydü
Ekstra olarak cihazın Mi 10s (umi) ise Android 15 tabanlı CrDroid v11 sürümü de offical olarak yayınlanmış bu da indirme bağlantısı
Yalnız ne kadar kararlı bilmiyorum hiç A15 tabanlı rom kullanmadım henüz
Tşk ederim cevabınız için

Darklord138472947

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlker
Cihazım
XiomiRedmiNote2
Konular
1
Arkadaşlar 10s cihazıma crdroid 10.2 rom kurmak istiyorum kullanan var mı ve banka uygulamaları sorunsuz çalışıyor mu acaba veya önerebileceğiniz bir costum rom var mı acaba...
kral çok kasıyor nedense bende değiştirmek rom arayışındayim şuan hiç bulaşma bence

sehervakti

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sedat
Cihazım
xiami m5s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral çok kasıyor nedense bende değiştirmek rom arayışındayim şuan hiç bulaşma bence
Çok iyi diyende var kötü diyende var hocam. Şuanda son çıkan hyperos 2.11 kullanıyorum ama çok hata var bende bir rom arayışındayım.

Üst Alt