- Adım
- İsa Kandemir
- Cihazım
- Etab5 - Mi6
- Konular
- 21
Paranoid in farkı neydi?farkları konusunda ayrım yapamadım bir paranoid farklıydı diğerlerinden
Paranoid in farkı neydi?farkları konusunda ayrım yapamadım bir paranoid farklıydı diğerlerinden
aex kendi derlediği kerneli kullanıyor ve fark yaratıyor bu sayede fakat xdada Custom kernel BG345 pil süresi gayet iyi diyorlar deneyebilirsiniz2/3 gündür son sürümü kullanıyorum. Ses sorunu çözülmüş gibi. Bu süre zarfında yüzlerce dakika, onlarca telefon görüşmesi yaptım hiç kesilme olmadı. Fakat şarj tüketimi artmış gibi. Aex şarj konusunda daha başarılı gibi.
aex kendi derlediği kerneli kullanıyor ve fark yaratıyor bu sayede fakat xdada Custom kernel BG345 pil süresi gayet iyi diyorlar deneyebilirsiniz
Ben de zaten Custom kernel arayışına girmiştim)
Var, plus için de var hocam. Sıkıntı yok yanipardon ben mi5s sandım hiç dikkat etmedim mi5s Plus için varmı bilmiyorum kusura bakmayın
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kesinlikle RR derim büyük bir geçmişi var ve kullanımı çok yaygın belki aralarında nüans farklar var ama ben hep RR demişimdir. Belki de takıntıdır.Pegasus__ hocam konuyu biraz hortlatayım dedim. hala aex'teyim. can alıcı soru şu RR mı? crdroid mi? (sadece özelleştirme değil her açıdan soruyorum)
Şu ana kadar Oreo bazlı AOSP Romlarda bu ses problemi maalesef giderilemiyor, en azından Max 2 de böyle, geliştiriciler, Oreo kernel kodlarının Xiaomi tarafından henüz verilmemesinden kaynaklı olduğunu söylemektedirler...Hocam kesinlikle RR derim büyük bir geçmişi var ve kullanımı çok yaygın belki aralarında nüans farklar var ama ben hep RR demişimdir. Belki de takıntıdır.
Diğer taraftan ses hatası giderilmiş mi her üç romda da almıştım. Telefon görüşmesi sırasında ses gidip gelmemesi.
Made by Pegasus![]()