Soru Crdroid kurulumu sonrası ses sorunu

Mr.Loop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Redmi 9t
Konular
2
hangi romu önerirsin ve hangi twrp sürümünü kullandın acaba?
Daha yeni cihazın sorunlarını düzelttim bu sebepten öneride bulunamıyorum ama benim gibi cihazı bütün google servislerinden temizlemek istersen ve istemediğin uygulamaları cihazdan silmek istersen crdroid olabilir

Twrp konusunda ben miui hells adlı sürümü kullandım Redmi Note 9 4G / Redmi 9T / Redmi 9 Power [ Lime ] TWRP – Xiaomi Tools

Bununla veya pixel Experience kendi recovery aracı veya adb sideload özeliği bulunan ve telefon ile uyumlu bir sürüm ile kurulumu yapabilirsiniz.

blackandwhite23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cc
Cihazım
mi 9
Konular
11
Daha yeni cihazın sorunlarını düzelttim bu sebepten öneride bulunamıyorum ama benim gibi cihazı bütün google servislerinden temizlemek istersen ve istemediğin uygulamaları cihazdan silmek istersen crdroid olabilir

Twrp konusunda ben miui hells adlı sürümü kullandım Redmi Note 9 4G / Redmi 9T / Redmi 9 Power [ Lime ] TWRP – Xiaomi Tools

Bununla veya pixel Experience kendi recovery aracı veya adb sideload özeliği bulunan ve telefon ile uyumlu bir sürüm ile kurulumu yapabilirsiniz.
Arama yapınca 3gye düşüyor mu hocam sizde de ? Wi-Fi arama falan kullanabiliyor musunuz crdroidde

Mr.Loop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Redmi 9t
Konular
2
Arama yapınca 3gye düşüyor mu hocam sizde de ? Wi-Fi arama falan kullanabiliyor musunuz crdroidde
Telefona henüz sim takmadım daha önce belirttiğim gibi hataları daha yeni düzelttim ve romu kullanmaya yeni yeni başlıyorum o sebepten ötürü bu soruya düzgün bir cevap verem. Daha sonra forumda Crdroid nasıl kurulur adlı bir rehber paylaşmayı planlıyorum kullanıcı yorumlarımı da rehbere koyucam.

İnternete araştırmayı deneyin xda gibi yabancı kaynaklı forumlarda sorunuzu cevabını bulursunuz belki veya diğer kullanıcı yorumlarını bulmaya çalışın (İngilizce kaynak genelde daha iyi sonuçlar veriyor)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az önce WhatsApp üzerinden kısa bir deneme yaptım gayet normal çalışıyor 3G konusunda henüz bir yorum yapamıyorum.

Son düzenleme:
Üst Alt