Ü
Üye silindi 265308
Guest
Sürüm crdroid a12 ama crdroid a13 çıktı telefonuma göre adımları söylermisiniz?
Moderatör tarafında düzenlendi:
güncelleme dosyasını twrpden flashlayarak oluyor diye biliyorum. direk rom dosyası olarak mı paylaşılmış ota güncellemesi de varmıSürüm crdroid a12 ama crdroid a13 çıktı telefonuma göre adımları söylermisiniz?
H.kadioglu
excalabur
HiddeNKinG
cantara
Rom olarak dediğim o değil dirty flash nasıl yaparım dedimgüncelleme dosyasını twrpden flashlayarak oluyor diye biliyorum. direk rom dosyası olarak mı paylaşılmış ota güncellemesi de varmı
hocam hangi romu kullanıyorsunuz?ilk defa kuruyor gibi kurun ama wipe yapmayın, (kirli kurulum) custom romlarda güncelleme genelde böyle yapılıyor. c7droid kullanmadığım için kesin bir şey diyemem
Kusuruma bakmayın hocam cahilliğime verin öğrenmiş oldum uyardığınız için teşekkürlerHocam Yöneticiler müsait olduklarında konuyu görünce yardım ederler konuya etiketlemenize gerek yok diğer forum kullanıcıları bilgileri varsa sizede yardımcı olabilir iyi akşamlar.
Estağfurullah hocam önemli değilhocam hangi romu kullanıyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kusuruma bakmayın hocam cahilliğime verin öğrenmiş oldum uyardığınız için teşekkürler
Alternatif romlarda olur açığım önerileri beklerimYükleme bence yavas sarj sorunu var 3saate bir sarj dolarmi deli etti beni. Arayuzde ara sira yavaslama sorunu var leş gibi yapmislar