Yardım crdroid bazı uygulamalar inmiyor

ahmetcan1237

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
Merhaba bir sorum olacak eğer yaşayan varsa cevaplıyabilirmi veya bilen dün version 12.4 crdroid rom kurdum kurulum sorunsuz hatasız geçti. Android 16 Rom kurdum bazı uygulamaları indirirken cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatası veriyor root da var sistemimde dün kurmama rağmen bu günden itibaren telefon artık daha yavaş şarj almaya başladı sebebini bilen veya çözümünü bilen varsa bilgilerini benimle paylaşabilirmi teşekkürler. Cihazım redmi note 10 pro

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Merhaba bir sorum olacak eğer yaşayan varsa cevaplıyabilirmi veya bilen dün version 12.4 crdroid rom kurdum kurulum sorunsuz hatasız geçti. Android 16 Rom kurdum bazı uygulamaları indirirken cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatası veriyor root da var sistemimde dün kurmama rağmen bu günden itibaren telefon artık daha yavaş şarj almaya başladı sebebini bilen veya çözümünü bilen varsa bilgilerini benimle paylaşabilirmi teşekkürler. Cihazım redmi note 10 pro
sebebi play store sertifikası olmaması

ahmetcan1237

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl sertifikalı hale getiririz biliyormusun?

ahmetcan1237

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
Yurikeybox yöntemini denedim hocam integrity checker programından bakıyorum meets basic integrity ve meets device integrity tikli diğeri tikli değil meets strong integrity bu hala çarpı işaretli diğer yöntemleri mi deniyeyim? veya bi sorun olurmu düzeltmeye gerek varmı

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Yurikeybox yöntemini denedim hocam integrity checker programından bakıyorum meets basic integrity ve meets device integrity tikli diğeri tikli değil meets strong integrity bu hala çarpı işaretli diğer yöntemleri mi deniyeyim? veya bi sorun olurmu düzeltmeye gerek varmı
Basic ve devices yeterli play store ve play hizmetlerin tüm verilerini silin ve yeniden başlatın

ahmetcan1237

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
Basic ve devices yeterli play store ve play hizmetlerin tüm verilerini silin ve yeniden başlatın
Teşekkürler sorun çözüldü. Hızlı şarj konusunda normal sanırım ara ara sıcaklığa göre düşüşler oluyor. Ortalama 11 12w ye çıkarabildim

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Teşekkürler sorun çözüldü. Hızlı şarj konusunda normal sanırım ara ara sıcaklığa göre düşüşler oluyor. Ortalama 11 12w ye çıkarabildim
kernele göre falan değişiyor ama sıcaklıkta etken

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Mesela hocam şimdi gene baktım sertifika gitmiş aynı yöntemi yapıncada çalışmıyor ne yapacağız mesela
Yurikey yuklediyseniz magiske girin veya ne kullanıyorsanız action tuşuna basın yeni keybox yükleyecek

Üst Alt