Rom CrDroid 7.6 [11] POCO X3/NFC [RESMİ]

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
birde hocam gapps in hangisni indirecegiz ? 78 mb olanimi ? yoksa orda cok gapps linki var

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
birde hocam gapps in hangisni indirecegiz ? 78 mb olanimi ? yoksa orda cok gapps linki var
Orada paket isimlerin yazar omni,full vs. Bu linkten kontrol edin hangisinin içinde ve var, ihtiyacınıza göre indirin

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
Orada paket isimlerin yazar omni,full vs. Bu linkten kontrol edin hangisinin içinde ve var, ihtiyacınıza göre indirin

ben bilmemki hocam seiz hangisini onerirsiniz ? ben oyun performansi icin istyorum romu. lutfen linkin atarmisiniz iyi olani

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
ben bilmemki hocam seiz hangisini onerirsiniz ? ben oyun performansi icin istyorum romu. lutfen linkin atarmisiniz iyi olani
İçindeki uygulamalar yazıyor birinde Google mesajlar vs. Diğerinde daha fazla Google uygulamaları. Hiçbirini kullanmıyorsanız en düşük boyutlu olanı kurun sadece Google play yükler

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
İçindeki uygulamalar yazıyor birinde Google mesajlar vs. Diğerinde daha fazla Google uygulamaları. Hiçbirini kullanmıyorsanız en düşük boyutlu olanı kurun sadece Google play yükler
hocam 78.2 mb olani kurdugumda error veriyodu. o birilerinde hata olmazmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

firmware flashliyorum/yeniden baslatma(recovery) CrDroid Flash/format data/system reboot/ kurulum ekrani geldikten sonra kurulumu yapmayip (yapsamda ayni) recovery moda gelip Gapps i flashliyorum Error veriyor...

Son düzenleme:

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
hocam 78.2 mb olani kurdugumda error veriyodu. o birilerinde hata olmazmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

firmware flashliyorum/yeniden baslatma(recovery) CrDroid Flash/format data/system reboot/ kurulum ekrani geldikten sonra kurulumu yapmayip (yapsamda ayni) recovery moda gelip Gapps i flashliyorum Error veriyor...
Dosyayı yeniden indirin demistim denediniz mi? Aldığınız hata dosyanın eksik/hasarlı inmesinden kaynaklı,yeniden indirin

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
Yeniden yükleyin demistim denediniz mi? Aldığınız hata dosyanın eksik/hasarlı inmesinden kaynaklı,yeniden indirin
simdi 800 mb olani kuruyorum.hocam kurulum ekraninda ses acma power ile recoverye donmem gerek dimi ? yoksa kurulumumu tamamlayip sonrami acmaliym recovery?

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
simdi 800 mb olani kuruyorum.hocam kurulum ekraninda ses acma power ile recoverye donmem gerek dimi ? yoksa kurulumumu tamamlayip sonrami acmaliym recovery?
Telefonun açılması yeterli, kurulum tamamlamaya gerek yok. Eksik inmiş dosyanız büyük ihtimal dediğim gibi

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
Üst Alt