Orada paket isimlerin yazar omni,full vs. Bu linkten kontrol edin hangisinin içinde ve var, ihtiyacınıza göre indirinbirde hocam gapps in hangisni indirecegiz ? 78 mb olanimi ? yoksa orda cok gapps linki var
ben bilmemki hocam seiz hangisini onerirsiniz ? ben oyun performansi icin istyorum romu. lutfen linkin atarmisiniz iyi olaniOrada paket isimlerin yazar omni,full vs. Bu linkten kontrol edin hangisinin içinde ve var, ihtiyacınıza göre indirin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İçindeki uygulamalar yazıyor birinde Google mesajlar vs. Diğerinde daha fazla Google uygulamaları. Hiçbirini kullanmıyorsanız en düşük boyutlu olanı kurun sadece Google play yüklerben bilmemki hocam seiz hangisini onerirsiniz ? ben oyun performansi icin istyorum romu. lutfen linkin atarmisiniz iyi olani
hocam 78.2 mb olani kurdugumda error veriyodu. o birilerinde hata olmazmi ?İçindeki uygulamalar yazıyor birinde Google mesajlar vs. Diğerinde daha fazla Google uygulamaları. Hiçbirini kullanmıyorsanız en düşük boyutlu olanı kurun sadece Google play yükler
Dosyayı yeniden indirin demistim denediniz mi? Aldığınız hata dosyanın eksik/hasarlı inmesinden kaynaklı,yeniden indirinhocam 78.2 mb olani kurdugumda error veriyodu. o birilerinde hata olmazmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
firmware flashliyorum/yeniden baslatma(recovery) CrDroid Flash/format data/system reboot/ kurulum ekrani geldikten sonra kurulumu yapmayip (yapsamda ayni) recovery moda gelip Gapps i flashliyorum Error veriyor...
simdi 800 mb olani kuruyorum.hocam kurulum ekraninda ses acma power ile recoverye donmem gerek dimi ? yoksa kurulumumu tamamlayip sonrami acmaliym recovery?Yeniden yükleyin demistim denediniz mi? Aldığınız hata dosyanın eksik/hasarlı inmesinden kaynaklı,yeniden indirin
Telefonun açılması yeterli, kurulum tamamlamaya gerek yok. Eksik inmiş dosyanız büyük ihtimal dediğim gibisimdi 800 mb olani kuruyorum.hocam kurulum ekraninda ses acma power ile recoverye donmem gerek dimi ? yoksa kurulumumu tamamlayip sonrami acmaliym recovery?
Tesekkur ederim
Hocam Allah sizden razi olsun insallah.sayenizde kurdumTelefonun açılması yeterli, kurulum tamamlamaya gerek yok. Eksik inmiş dosyanız büyük ihtimal dediğim gibi