Rom CrDroid 11.2 Vayu | Android 15

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
1 saate yakındır geri yükleme yapmadı daha, yedekleme bölümünde kapasite görünüyor ama geri yükleme ifadesini bulamadım. ilk kurulumda geri yükleme vardı. bekliyorum daha. Acaba aosp romlarda mı böyle. miuda yüklüyordu hemen. hızımda iyi açıkcası
WhatsApp ilk kurulumda geri yükleyi seçtiğinizde ilk başta metin mesajlarını geri yükleyip whatsappı açar sonra ana ekranda üstte medya dosyaları yükleniyor şeklinde yükleme çubuğu olur

zekirdek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mi 9T
Konular
14
WhatsApp ilk kurulumda geri yükleyi seçtiğinizde ilk başta metin mesajlarını geri yükleyip whatsappı açar sonra ana ekranda üstte medya dosyaları yükleniyor şeklinde yükleme çubuğu olur
evet hocam biliyorum o kısmı, metin kısımlarını yükleme yaptı da media ve dosyaları yapmadı, üstte bildirim kısmında yükleme ile ilgili bir bildirim de hiç çıkmadı. Whatshapp ı sildim tekrar kurdum tekrardan ilk açılışta geri yükleme yaptım ama yine aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba diyorum endonazya romundayken yedekleme yapmıştım aosp ye geçince bi uyumsuzluk olabilir mi bilemedim. tahmin sadece

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
20
Bu ROM'u ne kadar istesem de EvoX kadar anlaşılır değil. Kendinden Gapps içermediğinden ötürü de cihaz sürekli sapıtıyor. Lineage tabanlı ROM'lara alerjim var bu yüzden. Kurduğum tüm Lineage tabanlı ROM'lar hep sorun çıkardı bana cihaz fark etmeksizin.

Üst Alt