- Adım
- İlker Yasin
- Cihazım
- Oneplus 7T
- Konular
- 1
Katılıyorum hocam. Xiaomi satışlarının büyük çoğunlu ortadoğu, asya ve Türkiye. Avrupa ve amerika kıtasına kendi telefonlarını satmak imkanısız. Zaten yazılım ve arayüz olarak çöp telefonları kayıt kolaylığı olmasa kim alır? Bence de kayıt işi çok uzun süreli kapalı olmaz gibime geliyor. En büyük pazarı ırak, pakistan, hindistan, Türkiye pastayı kaybetmek istemezler. Heleki androidde OnePlus diye marka varken.Bir yerde akan bir musluk varsa,başında her zaman birileri olur olacaktır, Xiaomi tün fabrikayı insansız sisteme geçirmedikçe, server kayıt işi bitti denilemez..nah bu mesajda burda dursun.. ayrıca şu Türkiye satışları önemli değil görüşünede katılmıyorum, yahu imei kayıt saçmalığı başka kaç tane ülkede var ki zaten ? kaldı ki Xiaominin gelirlerinin büyük kısmını, kayıtdışı satışları oluşturuyor.. bunu kendileride biliyor... kimse pastasını kaybetmek istemez.. Avrupa'da zaten birşey yapamıyorlar , satış rakamlarına bakarsanız eğer..çünkü ya İphone ya Samsung alıyorlar orada insanlar.. ayrıca Samsung son dönemde giriş ve orta seviye ürünlerede 5-6 yıl güncelleme sözüyle resmen o grubuda ele geçirmiş durumdayken, panik olunmamasını, sabırla beklenmesini öneririm.. tabiki direnç isteyen yaptırır yine ayrı konu. direnç işlemi daha ucuz sonuçta..