Fiyat bilgisi alabilir miyim hocam? Bende sadece bir tane imei var yazdırabileceğim.fiyat ve işlem için özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
fiyat ve işlem için özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.Fiyat bilgisi alabilir miyim hocam? Bende sadece bir tane imei var yazdırabileceğim.
Redmi note 14 pro 4g server kayıt açık mı ? Telefoncular dün kapalı demişti buradaki siz yapar mısınız fiyat ne kadarfiyat ve işlem için özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
bootloader kilidi açık olmalı ya da server dan ücretli açtırılıp yapılır. Server stabil olmasa da gün içi açılıyor. Sipariş usulü çalışıyor 1 -3 gün arası süre vermek gerekiyor. Ama sizin cihazda maliyet diğerlerinden farklı. Kilit açabiliyorsanız maliyeti düşürürsünüz.Redmi note 14 pro 4g server kayıt açık mı ? Telefoncular dün kapalı demişti buradaki siz yapar mısınız fiyat ne kadar
Aynı şekidle bende de bir cihaz var?Redmi note 14 pro 4g server kayıt açık mı ? Telefoncular dün kapalı demişti buradaki siz yapar mısınız fiyat ne kadar
redmi note 14 pro 5g. Çocuğa almıştım kapandı. Bir kere işlem yapıldı yine kapandı. online yaptırmıştım. Sanırım dolandırıldım.model nedir?