Tek simle çift farkı ne hocam? ikisi de Server yöntemiyle değil mi acabaÇift sim server kayıt açık şuanda işlemi olanlar yazabilir.
Evet ikiside server farkı tek ya da çift olması. Tek sim kapalı server kayıt sadece çift sim oluyor şuanda.Tek simle çift farkı ne hocam? ikisi de Server yöntemiyle değil mi acaba
Ücreti de doğal olarak fazla tabi .. Şansıma tüküreyim ya telefoto lensinde toz var diye cihazı değiştirecektim tek sim kayıtlıydı şimdi tekrar çift sim için ödemem zorunda kalacağım büyük ihtimalleEvet ikiside server farkı tek ya da çift olması. Tek sim kapalı server kayıt sadece çift sim oluyor şuanda.
Ne kadar fazla ücreti peki ?Ücreti de doğal olarak fazla tabi .. Şansıma tüküreyim ya telefoto lensinde toz var diye cihazı değiştirecektim tek sim kayıtlıydı şimdi tekrar çift sim için ödemem zorunda kalacağım büyük ihtimalle![]()
30.5 a geldi ekran koruyucu ekstra kılıf tek sim kayıtla birlikte, tek başına kayıt ne kadar bilmiyorum da benim verdiğim imei boşa mı gitti şimdiNe kadar fazla ücreti peki ?